Merhaba. İlk defa gördüm bu sorunu o yüzden ben de yardımcı olmak için araştırmak istedim ve işinize yarayacağını düşündüğüm çözümleri size sunuyorum. Umarım çözülür. Önce dördüncü çözümü yapmanızı öneririm. Olmazsa diğerlerini de yaparsınız.
1. Çözüm: ''Bu sorunu dün yaşamaya başladım ve araştırırken burayı gördüm. Sorunun çözülemediğini görünce kendim çözdüm. Başka oyunlarda yaşıyorsan bilmiyorum ama League of Legends'te dosya konumuna girip "League of Legends" dosyasındaki "Config" ve "Logs" dosyalarını silip oyuna tekrar girmeyi deneyin. Umarım düzelir. Eğer düzelirse grafik ayarları sıfırlanacak haberiniz olsun.''
2. Çözüm:
(Türkçe altyazı mevcut.)
3. Çözüm: İkinci çözümdeki video ile benzer şeyler yapılıyor:
''1. öncelikle yanlış ekran kartı kullanmadığınızdan emin olun.
2. oyunu işlemci ile çalıştırmayı deneyin eğer işlemcide hata vermiyorsa ekran kartı kaynaklı sorun olduğunu rahatça anlayabiliriz.
3. eğer işlemcidede aynı hatayı görürsek CMD yazıp yönetici olarak çalıştıralım ve SFC /scannow yazalım.
4. ekran kartını temizleyelim ekran kartını devre dışı bırakalım yeniden etkinleştirelim.
5. ekran kartı sürücüsünü güncelleyin veya yeni sürümde bu hatayı alırsanız eski sürüme yönelin.
6. aygıt yöneticisine girelim monitörlerden ekran kartına tıklayalım ve açıklamasında bu aygıt doğru çalışıyor veya çalışmıyor diyecektir işte hata kodu vs. alıyorsanız yükseltebilirsiniz
7. olmazsa donanımsal kaynaklı sorun var diyebiliriz.''
4. Çözüm: Üstteki çözümleri ve benzer çözümleri deneyip işe yaramadığını belirten iki arkadaş bu şekilde çözüm sağlamış:
''Arkadaşlar sorunu çözdüm. (Kesinlikle Güvenli modda) DDU ile hem Intel hem NVIDIA sürücüleri sildikten sonra GPU driveri sitesi yerine direkt GeForce Experience üzerinden kurup denedim. Intel farklı bir driver asistan üzerinden kurulum yaptı, aynı şekilde Experience de farklı bir ayarda kuruldu ve sorunum çözüldü.'' (Windows update'den veya Experience'den kurun.)