ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,947
Hocam yeni kurulum yapıyorum zaten sıfırdan bu ekrana atıyor yüklerken PC kendini shutdown atıyor yarıda kesiliyor süreklisen yükseltmeyi seçmiişsin yeni kurulum yapacaksın
Format'ı Rufus ile mi hazırladın hocam ?Merhaba Windows format atmaya çalıştığında bu hatayı sürekli alıyorum bilgisayar bazen kurulumu yaparken 75 de bazen 20 de direk şehit down olup kapanıyor ben tetik verene kadar da açılmıyor ne yapmam lazım neden bu hatayı alırım yardım edermisiniz
Evet hocamFormat'ı Rufus ile mi hazırladın hocam ?
Hangi windows sürümü hocam peki ?Evet hocam
Windows tam indirdim 11 proHangi windows sürümü hocam peki ?
birde orjinal iso mu ?
Hocam şunu yapıyormusun mesela yüklemeyapıyorsun ama yeniden başlatmaya geçince usb'yi çekiyor musun ?Windows tam indirdim 11 pro
Hocam yükleme bitmiyor yani PC kapanıyor yeniden başlamıyor ben açıyorum mecburen normalde kendi baslamasj lazimHocam şunu yapıyormusun mesela yüklemeyapıyorsun ama yeniden başlatmaya geçince usb'yi çekiyor musun ?
Çünkü belirli bir yerden sonra çekmediğin zaman aynı yere atar seni .
kurulumu yapacağın diski silip hiç oluşturmadan devam et üzerinden belkim sonuçlanır .Hocam yükleme bitmiyor yani PC kapanıyor yeniden başlamıyor ben açıyorum mecburen normalde kendi baslamasj lazim
Deniyorum şuan bakalım nolcakkurulumu yapacağın diski silip hiç oluşturmadan devam et üzerinden belkim sonuçlanır .
Deniyorum şuan bakalım nolcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle hata verdi bu sefer
Hocam Windows kurulu bir disk taktım bilgisayar 10 15 saniye sonra shutdown atıp kapanıyor psu çok dandik bir psu deneme amaçlı taktım ondan olabilir mi ? Çünkü psu gücünü kesiyor fani dönmüyor anakart gücü kesse psu fanı dönmez mi ?