Arama sonuçları: *

1. U

Yurt dışı Xiaomi Mi iPhone mu?

Yok hayır hocam tanıdık bir dost diyeyim bu telefonların al satını yapıyor sanırım doğu tarafından getirtiyor emin değilim tam
  2. U

Ben yd iPhone modeli için almıştım ama yurtdışına çıkmadan tanıdık aracılığıyla, Diğer türlü bende bilmiyorum yani hangi yerden ne alınır😅
  3. U

Kayıtsız Samsung Ultra serileri kaça geliyor bilginiz var mı?
  4. U

Hocam Samsung ultra serisi düşünüyordum fakat onlarında kayıt problemi varmış serverlar açık değilmiş sanırım bu yüzden ya kayıtlı Xiaomi ya kayıtsız iPhone taraftarıyım işin aslı. Samsung kaydı hakkında bilgi sahibiyseniz dinlemek isterim.
  5. U

Hocam ben aslına bakarsak iPhone fanıyım birkaç seneden beri rahatlığı onda buldum çünkü fakat benim bütçeme bakarsak iPhone 15 pro ile Xiaomi 15 arasına denk geliyor ikisi de sanırım çünkü ikisi de 30-35 bandına denk geliyor fiyat olarak fakat baktığımız zaman Xiaomi 15 alırsam kayıtlı şekilde...
  6. U

Bir yandan öyle hocam evet doğru diyorsunuz en azından kapalı kaldığı durumlarda eski telefonumu kullanırım. Teşekkür ederim çevremdeki piyasaya bir bakayım.
  7. U

Bende şu an iPhone 8 plus var hocam eğer iPhone alırsam bunu 2. telefon yapmayı düşünüyordum dediğiniz gibi düşünmek mantıklı.
  8. U

Hocalarım selam, yurt dışı telefon almayı düşünüyorum bütçem 25-30 bin civarında fakat kararsız kaldım. Son 4 yıldır iPhone kullanıyorum yurt içi yurt dışı bütün serilerini kullandım resmen al sat yapa yapa. Bana fikir önerisinde bulunur musunuz 25-30 bin civarına yurt dışı Xiaomi Mi yoksa yurt...
  9. U

1000 Mbps internet 60 MB/s indirme hızı normal midir?

Evet hocam en yüksek performans verebilecek ayarları yapmıştım ethernet aygıtı ayarlarından
  10. U

1000 Mbps internet 60 MB/s indirme hızı normal midir?

Hocam merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum hatta benim evime arkadaş bilgisayarını getirdi onda da ofis tipi ekran kartı işlemci olan laptop vardı bendeki Cat 6 kabloyu söküp ona taktım ve Steam saniyede 110 MB ile falan indirdi hatta onda indirme 80 MB ile başladı benim bilgisayarda indirme 1...
  11. U

1000 Mbps İnternet Yavaş İndiriyor Yardım

Daha önceden laptop farkı ustam ondaki diskin okuması 6000 civarındaydı aynı şekilde onda da bu şekilde yavaş indiriyordum en baba 60-70 görüyordu. 1747081666 Teşekkür ederim zaman ayardığın için hocam bir şekilde artık yapmaya çalışacağım.
  12. U

Yaptım fakat hocam usandım artık düzeltemedim.
  13. U

Ne demek hocam atıyorum hemen
  14. U

Hocam şöyle denemelik indiriyorum oyun
  15. U

Diskim SSD evet, indirme sunucum TR idi şu an rastgele deniyorum hocam.
  16. U

Hocam müşteri hizmetlerini aradım fakat zaten hız testinde sonuç stabil 900 Mbps geldiği için ellerinden bir şey yapmak gelmedi, acaba steam indirme sunucularını falan mı değiştirmem lazım anlamadım.
  17. U

Arkadaşlar merhaba, TürkTelekom 1000 Mbps paketi internete sahibim fakat Steam veya Epic Games gibi platformlardan oyun indirirken indirme hızı 55-60 MB/s hızını geçmiyor. Başına gelen varsa veya çözümü bilen yardımcı olabilir mi rica etsem bilgisayarımda hız testi yaptığımda 940 Mbps civarı...
  18. U

1000 Mbps internetle oyun indirme hızı 600 Mbps oluyor

Hocam çözebildin mi Allah aşkına çıldıracağım bende de aynı problem var. Arkadaş kendi laptopunu getirdi bana oyun indireyim diye onun bilgisayarında 110 MB/s hızları aldım fakat benim bilgisayarımda 55 MB - 60 MB üzerine çıkmıyor ne yaparsam yapayım (Bundan önce 2 bilgisayar değiştim ikisinde...
Geri