Lady-Of-Ice
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,555
Evet, limitleme yapıyorlar, dalgalanma da o an ki yoğunlukla alakalı. Problem değil yani.
60 x 8 yapınca 480 oluyor normalde 100 gibi indirme yapman lazım ISS yi ara bi sor neden böyle belki nir sorun vardır
Normal hocam, çoğu sunucu o hızlar ile indiremiyor.
Bende de 1000mbps var, nadiren 90 100 le indirmişimdir, ortalam 70-80
Hocam steam epic gibi platformların da kısıtlaması oluyor. Herkes yüksek hızla indirme yapmak istese sıkıntı olur. O yüzden indirme yoğunluğu fazlaysa özellikle düşürüyor
Evet hocam gayet normal, genel olarak sunuculardan indirme vs. yaparken 700 Mbit'in üstüne pek çıkmıyor. Steamde birkaç defa bende kontrol ettim ortalama 68-70 maksimum 90 ı görmüştüm.
Hepinizi anlıyorum fakat, benim gibi 1000 mbps internet kullanan 2 arkadaşım ile test ettiğimizde aynı anda indirme yaptığımızda ikisi de 100-110 MB/sn ile indirme yapıyorlar fakat ben maksimum 60-65 görüyorum. Bu bile tek başına kısıtlama, limit koyma ile alakalı olmadığını gösterir. ISS ya da donanımsal bir problem olduğu aşikar. ISS ile görüştüğümde evime 2 kez ekip geldi fakat bir sonuca ulaşamadık. Donanımsal ya da ISS tarafından bir sorun olduğunu düşünen ya da çözüm yolu bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi rica etsem. Ben 1000 mbps internet kullanıyorsam, malum türkiye şartlarından dolayı siyasi bir bant kısıtlaması vb. durumlar dışında 60-65-70 MB/sn ile indirmem kabul edilemez. Eğer speedtest üzerinden ve bu gibi test yapabileceğim diğer uygulamalar üzerinden 900-930 mbps gibi bir sonuç almıyor olsaydım, o zaman belki ISS tarafından bir kısıtlama uygulandığını da düşünebilirdim fakat böyle bir durum da yok. Bu sebeple bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim...Evet, limitleme yapıyorlar, dalgalanma da o an ki yoğunlukla alakalı. Problem değil yani.
Hocam ben de ilk interneti bağlattığımda 750 mbps internetim varken (aslında 1000 ama 750 falan geliyor) 10-20 mb/sn ile indiriyordum. 2-3 gün kurcaladım şu vidoyu buldum. burdaki her şeyi yapınca (özellikle komut yazdığı kısımlar) 70-80mb/sn ye yükseldi. Bu işimi çözmüştü. Kodda nalamadığın yer olursa yazabilirsin. Denemeni öneririmHepinizi anlıyorum fakat, benim gibi 1000 mbps internet kullanan 2 arkadaşım ile test ettiğimizde aynı anda indirme yaptığımızda ikisi de 100-110 MB/sn ile indirme yapıyorlar fakat ben maksimum 60-65 görüyorum. Bu bile tek başına kısıtlama, limit koyma ile alakalı olmadığını gösterir. ISS ya da donanımsal bir problem olduğu aşikar. ISS ile görüştüğümde evime 2 kez ekip geldi fakat bir sonuca ulaşamadık. Donanımsal ya da ISS tarafından bir sorun olduğunu düşünen ya da çözüm yolu bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi rica etsem. Ben 1000 mbps internet kullanıyorsam, malum türkiye şartlarından dolayı siyasi bir bant kısıtlaması vb. durumlar dışında 60-65-70 MB/sn ile indirmem kabul edilemez. Eğer speedtest üzerinden ve bu gibi test yapabileceğim diğer uygulamalar üzerinden 900-930 mbps gibi bir sonuç almıyor olsaydım, o zaman belki ISS tarafından bir kısıtlama uygulandığını da düşünebilirdim fakat böyle bir durum da yok. Bu sebeple bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim...
2 tane bilgisayar değiştim hatta hocam ben hala daha yavaş indiriyorum Steam ve Epic games gibi platformlardan. EA uygulaması bunlara göre iyi çünkü 90 falan rahat görüyorum orada ama bu iki sağlayıcıdaki problemi çözemedim. Çözebildiyseniz benimle de paylaşır mısınız?Hocam merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum hatta benim evime arkadaş bilgisayarını getirdi onda da ofis tipi ekran kartı işlemci olan laptop vardı bendeki Cat 6 kabloyu söküp ona taktım ve Steam saniyede 110 MB ile falan indirdi hatta onda indirme 80 MB ile başladı benim bilgisayarda indirme 1 MB ile başlayıp yavaş yavaş artıyor ve genelde 45-50 MB görüyorum en fazla. Çok canımı sıkmaya başladı bu sorun benimde.
enerji tasarruflu ethernet devredışı mı hocam peki sizdeHocam merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum hatta benim evime arkadaş bilgisayarını getirdi onda da ofis tipi ekran kartı işlemci olan laptop vardı bendeki Cat 6 kabloyu söküp ona taktım ve Steam saniyede 110 MB ile falan indirdi hatta onda indirme 80 MB ile başladı benim bilgisayarda indirme 1 MB ile başlayıp yavaş yavaş artıyor ve genelde 45-50 MB görüyorum en fazla. Çok canımı sıkmaya başladı bu sorun benimde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 tane bilgisayar değiştim hatta hocam ben hala daha yavaş indiriyorum Steam ve Epic games gibi platformlardan. EA uygulaması bunlara göre iyi çünkü 90 falan rahat görüyorum orada ama bu iki sağlayıcıdaki problemi çözemedim. Çözebildiyseniz benimle de paylaşır mısınız?
Evet hocam en yüksek performans verebilecek ayarları yapmıştım ethernet aygıtı ayarlarındanenerji tasarruflu ethernet devredışı mı hocam peki sizde