Arama sonuçları: *

1. emirhanyavuz

100-120K arasi sistem önerisi

Peki bu markalar ne kadardır piyasada bilginiz var mı 1762422372 Psu markasını duymadım hiç bilgilendirir misin 1762422445 Birde bu pny veya diğer markalar 70 derece bazenxe üstüne çıkabiliyor ben bu yüzden asus veya msı tercih ediyorum tabi şuankileri inceleme fırsatım olmadı, sıcaklıklar max...
  2. emirhanyavuz

Senin önerin nedir psu da renk önemli değil ona çok takılmam benim sistemi hem korusun hem beslesin sorun çıkarmasın fan seside fazla olmasın yeterli
  3. emirhanyavuz

Gayet iyi fakat soğutucu elimde var kendim toplamak istiyorum açıkcası + olarak kasa ram ssd anakart hoşuma gitmedi, içime sinmedi
  4. emirhanyavuz

Eevt psu beyaz ve msı diye seçmiştim Ramide g skill veya başka bir marka seçebilirim 2 monitör ve similasyon oyunu oynuyorum
  5. emirhanyavuz

Benim seçtiklerim: (Oyun amaçlı topluyorum fiyat max 120k ya kadar esneyebilir, marka takıntım var fiyatlarını çok sıkıntı etmiyorum.) Ekran kartı RTX 5070 düşünüyorum msı asus gibi markalar olursa iyi olur. Sıvı soğutma elimde var 240mm corsair h100 mevcut...
  6. emirhanyavuz

Çözüldü✓ MSI SLIM EKRAN KARTI KULLANACAĞIM KASAYA SIĞAR MI (UCU UCUNA)

KULLANDIPIM KASAM : https://www.xpg.com/tr/xpg/pc-component-valor-air-compact-mid-tower-chassis KULLANMAK İSTEDİĞİM EKNRAN KARI:https://tr.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4060-Ti-GAMING-X-SLIM-WHITE-16G/Specification KASA 305MM DESTEKLİYOR AMA EKRAN KARTI 307MM SİZCE SIĞDIRAMAZMIYIZ GENEDE...
  7. emirhanyavuz

Gigabyte anakartımın üst mosfet bloğu sıvı soğutmaya dokunur mu?

Evet ama asıl sorun benim kullanacağım anakartın üst mosfet soğutucusuna fan dokanıcak mı?
  8. emirhanyavuz

Yani denk gelicek diye bi tık hayal ettim kasaya bakarak soğutucu radyatörüde fanla beraber kaç cm oluyor bilmiyorum ilk sıvı soğutucuyu alıp sonra anakart almayı düşünüyorum
  9. emirhanyavuz

Aldığım Kasa : https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/xpg.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCzpGiWOZaz2yI4pLqKlxSVvQ&gclid=CjwKCAiAlcyuBhBnEiwAOGZ2S2gCiD4Jam2NkiSwYycVZ9xzA8aXiRVS200SJ8s5grME140GQd5tVhoC5XAQAvD_BwE Alacağım anakart...
  10. emirhanyavuz

Çözüldü✓ Corsair H100 AM5 işlemcilerle uyumlumudur ?

Corsair H100 RGB, 240mm, 2 x SP120 RGB Fan, Sıvı İşlemci Soğutucusu AM5 işlemciler ile uyumlumudur sizce ?
  11. emirhanyavuz

SYS_FAN1 portuna çoklayıcı ile 3 fan takarsam?

Anladım peki 4 pine 3pinli soketi taksam fanların ledi vs biter yanar patlar mı?
  12. emirhanyavuz

SYS_FAN1 portuna çoklayıcı ile 3 fan takarsam?

Benim kasa fanlarım 3 pin kablo 4 pinli sıkıntı çıkartırımı fanlar rgb fakat rgb ayarı yapmıcam
  13. emirhanyavuz

Yardım Valorant icin Kendime en uygun kalvyeyi nasil bulurum

Tam olarak alacağın şey senin ne istediğine bağlı nasıl bi klavye istiyorsun özellik olarak
  14. emirhanyavuz

Fan kontrolcü önerisi

Anakartım Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 Kasa: Xpg Valor Air RGB modeli fan kontrolcüsü alacağım ne almalıyım ? Önerdiğiniz kontrolcü var mıdır ?
  15. emirhanyavuz

Galax ve diğer ekran kartı markaları arasındaki farklar?

Galax ve diğer ekran kartları arasındaki farklar nedir , soğutma anlamında ne gibi farklılıklar var (rtx 4070 süper ) ekran kartı üzerinde konuşursak ne gibi değişiklikler var ve neden diğer markalara göre Galax ucuz ?
  16. emirhanyavuz

Yatırım için dolar mı ,Euro mu?

ileriye doğru gümüş değerlenicek deniliyor sizce?
  17. emirhanyavuz

Çözüldü✓ Gigabyte B650M DS3H anakart fan bağlantıları .

Tamam kanka en havalı sensin boş yorumlarınla sana başarılar dilerim
Geri