Arama sonuçları: *

1. M

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Bilmeden konuşmamak gerek klavye mouse kulaklık gamepad vs. gaming.gen.tr den hiç bir farkı yok diyebiliriz. Ayrıca ben mouse aldığımı da belirttim oradan da SSD/HDD/RAM dışında şeyler satıldığını anlayabilirdiniz.
  2. M

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Ne alacaksınız da yok merak ettim?
  3. M

Arkadaşlar, gaming.gen.tr bitti diye üzülmeyin. Laptop.com.tr var, orayı pek kimse bilmediğinden kampanya hâlâ devam ediyor. Bilginize. 2.399 TL’lik mouse aldım, 1.239 TL iyzico’dan geldi, 401 TL de Parolapara’dan. Benim cebimden çıkan toplamda 759 TL oldu. Daha uygun bir şey alıp cebinizden...
  4. M

Gaming.gen.tr %10 kampanyasında iyzico uygulamasından keşfet kısmından katılmaları gerekmekte diyor ama öyle bir kısım yok bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Geri