Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Merak edilecek bir şey yok komple kategori olarak ürünler yok. Bilgisayar bileşenleri sadece SSD/HDD/RAM var onlar da laptop için olanlar zaten. Adı üstünde laptop sitesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orası karışık işte siz alacağınız yeri sorun ona göre cevap veren olur
Bilmeden konuşmamak gerek klavye mouse kulaklık gamepad vs. gaming.gen.tr den hiç bir farkı yok diyebiliriz. Ayrıca ben mouse aldığımı da belirttim oradan da SSD/HDD/RAM dışında şeyler satıldığını anlayabilirdiniz.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-21 173518.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-21 173518.webp
    155.9 KB · Hit: 66
Vodafone Pay'ın akılsız yapay zekası bir türlü canlılık kontrolü yapamıyor. Hesabi onaylayamadım.

Arkadaşlar parolapara güvenilir mi çünkü hesap kapatırken kimlik fotoğrafları,selfie ve ikametgah adresi istiyor

1'den fazla kez bu indirimleri kullananlar her defasında gaming sitesinde vs yeni üyelikler üzerinden mi alım yapıyorsunuz yoksa tek üyelik üzerinden de sıkıntısız oluyor mu? Farklı hesaplardan adres ekleme kargo takip vs gıcık olur bi sorayım dedim.

Bilmeden konuşmamak gerek klavye mouse kulaklık gamepad vs. gaming.gen.tr den hiç bir farkı yok diyebiliriz. Ayrıca ben mouse aldığımı da belirttim oradan da SSD/HDD/RAM dışında şeyler satıldığını anlayabilirdiniz.
Ya kardeşim anakart yok, ekran kartı yok, güç kaynağı yok, işlemci yok, kasa yok, soğutucu yok. İlla tek tek yazalım mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
%10 indirim kampanyası tekrardan aktif.
Değil işte uygulamada katılma kısmında yok. Eski kampanyayı bakmadan paylaşmışlar. 1500 kişi kullandı bitti tamam, bir dahaki haziranda gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,671
Üyeler
174,762
Son üye
Kaannns
Geri