Arama sonuçları: *

1. V

❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 5070TI - Amazon Germany - 55554

Altında koskoca ithalat ücreti dahil demiş, Amazon da dünkü firma gümrük işlerini bilmiyor takılacak ürün satıyor:) kendisi ithalatçı olarak getiriyor zaten sıkıntı olursa iade eder satıcı amazon
  2. V

🔥İndirim 90cm yılbaşı ağacı+süsler+kar spreyi 389₺

herif hala noel kutluyorsunuz diyor, la nasıl bir eğitim tedrisatından geçtiniz olm ya, biri yılbaşı kutlayınca asilime olduğunu sanar biri noel kutlandığını sanar iq ler oda sıcaklığından hallice, imkanı olan yurtdışına gitsin burası teknoloji coğunlukla yaşı daha genç olanların takıldığı yer...
  3. V

🔥İndirim 90cm yılbaşı ağacı+süsler+kar spreyi 389₺

olm sizin batıyla alıp veremdiğniz ne la, ayağındaki ayakkabıdan internete şu forumun yazılım kodlarına kadar her şey batı icadı, yiyor mu bunları kullanmamak ayrıca 2025 den 2026 giriliyor çinden dubai ye hatta suudi arabistan a oradan peru ya kadar herkes kutluyor, güzel olan herşeye niye...
  4. V

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Boom 2 plus sepette 8999TL!

Anker in Dünya çapında en çok beğenilen ürünlerinden biri bu arada 🤭
  5. V

❌İndirim Bitti! FIFA 25i olana FIFA 26 steamde 28 dolar

Evet vpn ile aldım
  6. V

❌İndirim Bitti! FIFA 25i olana FIFA 26 steamde 28 dolar

ukrayna ea store dan 10 gün önce 750tl ye aldım ea fc 25 sahibide değildim, gamepass üyeliğinden yüzde 10 indirim yaptı sadece
  7. V

🔥İndirim B850 GAMING PLUS WIFI Anakart 9499 TL ve diğer Hepsiburada fırsatları

ben aldım kullanıyorum 9600x 9070xt ile, wifi bağlantısı çok ii anten ile kullanırsanız, pingte kablo ile fark yok, modemde bu arada turknetin verdiği wifi 6 gigafiber, modem ev girişinde oda arkada, battlefied da 2 saat oyundan sonra mosfetletin sıcaklığı 58 i geçmedi
  8. V

❌İndirim Bitti! Ninja NC300EU Ice Cream Maker 6.999₺

10 numara alet, normal sezonda 10 12bin arası satıyordu
  9. V

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

sorunsuz 3d printer yoktur az sorunlu vardır o da bambu lab dır, bu işe girecekseniz bambu lab ile başlayın
  10. V

🔥İndirim MSI MAG 4K 160HZ/1080P 320HZ Çift mod Mini Led IPS Monitör 22.603 TL

2k/4k dual mode monitör var mı peki, 1080p de pikseller belli oluyor 27 de hoş bir görüntü değil
  11. V

🔥İndirim High Power Element BR 750W 2.299 TL

emin misin hocam https://www.gpumag.com/gpu-power-connectors-explained/ https://superuser.com/questions/1577923/how-much-power-output-can-an-8-pin-to-2x-62-pin-connector-output biraz araştırmıştım psu almadan önce
  12. V

🔥İndirim High Power Element BR 750W 2.299 TL

hocam dasiy chain tek 6+2 den 150w çekiyor diye bliyorum toplamda 300w birde anakart pcie üzerinden 75w çekiyor, yani aslında 375w gibi max kullanılır gibi, ben 9070xt pulse 304 w kyber 750w gold plusa böyle bağladım, uv ile 280 390w çekiyor dasiy chain, gerek var mı yeni nesil 12v 2x6 600w...
  13. V

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bu sitede garanti bonus kullanabilen var mı, yardım bölümünde bonus kullanabilirsiniz ödeme sayfasına geldiğinizde diyor ama kart bilgileri girdiğin zaman hb deki gibi bonuslar gözükmüyor
  14. V

🔥İndirim Amazon ASUS PRIME B850M-K 6809TL

type c giriş nasil koymazsiniz şuna ya tam yapıştıracaktım vazgeçtim
  15. V

🔥İndirim PNY RTX 5070 Ti 39.999 TL

pny amerikan malıdır bayağı sağlam firma, profesyonel tarafta server soğutma çözümleri var, iyi fiyat yakaladınız mı yapıştırın
  16. V

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

bende gamimg game tr de sorun var sanıyordum farklı sitelerde de aynı hatayı veriyor mu acaba
Geri