Hayırlı olsunp2s combo aldım tşk
Tek baskıda birden farklı renk filament kullanabiliyo. Ama çok fazla çöp çıkarıyo, maliyetli oluyo ve aşırı uzun sürüyo (Birden fazla renk kullanırsanız tek renkte değişen bir şey yok).Combo olunca ne farkı var
4 renk takabılıyorsun aynı andaCombo olunca ne farkı var
Bu paraya p1s 10 kat daha iyi bir seçenek olur
baya bekletmişler seni cihazı alıp arızayı giderip sana teslim etmeliydiler sonradan parça temin ediliyor zaten.MetaTech yeni bir indirim başlatı bu indirimde normal piyasa fiyatı 25-26 bin tl olan makineler 19-20 bin tl ye kadar geriledi
Bambu Lab A1 COMBO (Benim sahip olduğum makine 25.000TL ye satın almıştım) 19.900 TL
![]()
Bambu Lab A1 Combo 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab
Bambu Lab A1 Combo 3D Printer Bambu Lab Ön SiparişTahmini Teslimat Tarihi 31 Ağustos - 5 EylülBambu Lab A1 ComboÇok Renkli BaskıTam Otomatik KalibrasyonAktif Akış Hızı Telafisi1-Clip Çabuk Değiştirilebilen NozzleAktif Motor Gürültüsü Önleyici256x256x2store.metatechtr.com
Diğer indirimli ürünler için:
![]()
MetaTech TR hakkında kendi yorumumuda katmak istiyorum yakın zamanda makinemin kamerası bozuldu ve iletişime geçtim ve Bambu lab'a ticket açtılar bu ticket sonucunda (yaklaşık 10 günlük bir süreç) bana yeni kamera gönderdiler fakat bu kamerada çalışmadı şuan süreç aktif olarak devam ediyor ve makinemin anakartında bir sorun olduğu düşünülüyor
Ön siparişi beklemek istemeyenler için
60K civarı makina varmı abim arkadaşınla alacak bakıyorlarda
creality daha fiyat performans tabi kullanmayı bilene iyi operatör olmak lazımBambu labdan şaşmayın sakın creality flashforce anycube e falan bulaşmayın 1 yıldır bambu lab a1 combo kullanıyorum inanılmaz memnunum
Tıkalı nozzle açmanın birden çok yolu var. Youtube da bir sürü video var. Tıkanma durumuna göre biri illa ki işe yarıyor. Normal şartlarda kolay kolay nozzle eskimez (sadece pla basarken)nozzle tıkanınca ne yapacağız ve nozzle ne zaman degıstırmemız lazım ayrıca baska bır seyler satın almam gerekıyor mu bunu aldıktan sonra tabla vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanında baskı malzemesı gonderıyorlar mı hedıye olarak pılamanet
evet çoğu yerli filament çap farkı ve ısı sorunu yüzünden extruder hotend çöp ediyor ama aralarında bazıları fena değil reklam olmasın fibromast fena değildi onun dışında esun ve creality hyper ender cr serilerinden şaşmamak lazımFilament soran arkadaşlar olmuş,
İthal olarak, esun veya polymarker alabilirsiniz başkasına gerek yok. Yerli olarak uzy iyidir normale göre bir tık daha yüksek sıcaklıkta basarsanız daha iyi olur (hızlı yazıcılarda). Yerli filament olarak uzy dışında pek önerim yok çünkü ya ayar tutmuyor ya da ürünler bir birini tutmuyor. Ayrıca katmanlar arası tutunmada zayıf oluyor.