benim tavsiyem kapalı olan arkadaşın dediği p1s veya p2s bak p2s yeni çıktı dağa iyi tabii ki.Bunlardan hangisini almak mantıklı en sıkıntısız fiyat performans olarak
Büttçen falza var ise P2S combo az var ise a1 combo diyebilirimBunlardan hangisini almak mantıklı en sıkıntısız fiyat performans olarak
Porima'nın sitesinden bakabilirsin çok fazla renk seçeneği var ve Türkiyenin yapabildiği en iyi filament markası bence.bana pla onerebılır mısın fılament alıcam hemen 4 renk.
Esun PLA+ ile başla başlangıç için iyidir sonra zamanla farklı markalar kullanırsın yerli flament al derim ama ayar tuturmak zor olabilir sana.bana pla onerebılır mısın fılament alıcam hemen 4 renk.
Ne istersen bir sınırı yok yani fonksiyonel parça bile yapabilirsinnapıyonuz ki bunlarla
Bambu lab A1 zaten samm de 19bindiMetaTech yeni bir indirim başlatı bu indirimde normal piyasa fiyatı 25-26 bin tl olan makineler 19-20 bin tl ye kadar geriledi
Bambu Lab A1 COMBO (Benim sahip olduğum makine 25.000TL ye satın almıştım) 19.900 TL
![]()
Bambu Lab A1 Combo 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab
Bambu Lab A1 Combo 3D Printer Bambu Lab Ön SiparişTahmini Teslimat Tarihi 31 Ağustos - 5 EylülBambu Lab A1 ComboÇok Renkli BaskıTam Otomatik KalibrasyonAktif Akış Hızı Telafisi1-Clip Çabuk Değiştirilebilen NozzleAktif Motor Gürültüsü Önleyici256x256x2store.metatechtr.com
Diğer indirimli ürünler için:
![]()
MetaTech TR hakkında kendi yorumumuda katmak istiyorum yakın zamanda makinemin kamerası bozuldu ve iletişime geçtim ve Bambu lab'a ticket açtılar bu ticket sonucunda (yaklaşık 10 günlük bir süreç) bana yeni kamera gönderdiler fakat bu kamerada çalışmadı şuan süreç aktif olarak devam ediyor ve makinemin anakartında bir sorun olduğu düşünülüyor
Ön siparişi beklemek istemeyenler için
Samm'nde stok yok bir de MetaTech kendi alıp müşteri olduğum bir yer ve bir sorun yaşadığımda hızlıca yardım ettikleri için önerdimBambu lab A1 zaten samm de 19bindi
İlk aldığımda ender 3 v3 se aldım bir gün hatırılıyorum başında 8 saat kalmıştım nozzle değişimi kalibrasyon denemesi felan bıktırmıştıBambu labdan şaşmayın sakın creality flashforce anycube e falan bulaşmayın 1 yıldır bambu lab a1 combo kullanıyorum inanılmaz memnunum
Hayırlı olsun C:yine filamentler 3000tl tuttu porimadan aldım hepsını ugrasmak zor geldi zaten pek çok filament kalmamış süpürmüşler totalde 6 filament aldım pla hepsi cıhazla beraber 23e hallettim iyi alısverıs oldu gibi ya. ıkıncı el fıyatlarına baktım makınenın sıfır fıyatıyla aynı nerdeyse ahaha
tesekkurler kanka ben lamba yapmak ıstıyorum ısıgı gecırmesı ıcın nasıl fılament lazımHayırlı olsun C:
PETG beyaz yada şefaf işini görür gibitesekkurler kanka ben lamba yapmak ıstıyorum ısıgı gecırmesı ıcın nasıl fılament lazım