🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Bunlardan hangisini almak mantıklı en sıkıntısız fiyat performans olarak

benim tavsiyem kapalı olan arkadaşın dediği p1s veya p2s bak p2s yeni çıktı dağa iyi tabii ki.
sonra kapalı kasa yazıcı almadım diye pişman olma.

Büttçen falza var ise P2S combo az var ise a1 combo diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana pla onerebılır mısın fılament alıcam hemen 4 renk.
Porima'nın sitesinden bakabilirsin çok fazla renk seçeneği var ve Türkiyenin yapabildiği en iyi filament markası bence.

bana pla onerebılır mısın fılament alıcam hemen 4 renk.
Esun PLA+ ile başla başlangıç için iyidir sonra zamanla farklı markalar kullanırsın yerli flament al derim ama ayar tuturmak zor olabilir sana.

MetaTech yeni bir indirim başlatı bu indirimde normal piyasa fiyatı 25-26 bin tl olan makineler 19-20 bin tl ye kadar geriledi

Bambu Lab A1 COMBO (Benim sahip olduğum makine 25.000TL ye satın almıştım) 19.900 TL

Diğer indirimli ürünler için:

MetaTech TR hakkında kendi yorumumuda katmak istiyorum yakın zamanda makinemin kamerası bozuldu ve iletişime geçtim ve Bambu lab'a ticket açtılar bu ticket sonucunda (yaklaşık 10 günlük bir süreç) bana yeni kamera gönderdiler fakat bu kamerada çalışmadı şuan süreç aktif olarak devam ediyor ve makinemin anakartında bir sorun olduğu düşünülüyor

Ön siparişi beklemek istemeyenler için

Bambu lab A1 zaten samm de 19bindi

Bambu labdan şaşmayın sakın creality flashforce anycube e falan bulaşmayın 1 yıldır bambu lab a1 combo kullanıyorum inanılmaz memnunum

Bambu lab A1 zaten samm de 19bindi
Samm'nde stok yok bir de MetaTech kendi alıp müşteri olduğum bir yer ve bir sorun yaşadığımda hızlıca yardım ettikleri için önerdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bambu labdan şaşmayın sakın creality flashforce anycube e falan bulaşmayın 1 yıldır bambu lab a1 combo kullanıyorum inanılmaz memnunum
İlk aldığımda ender 3 v3 se aldım bir gün hatırılıyorum başında 8 saat kalmıştım nozzle değişimi kalibrasyon denemesi felan bıktırmıştı

yine filamentler 3000tl tuttu porimadan aldım hepsını ugrasmak zor geldi zaten pek çok filament kalmamış süpürmüşler totalde 6 filament aldım pla hepsi cıhazla beraber 23e hallettim iyi alısverıs oldu gibi ya. ıkıncı el fıyatlarına baktım makınenın sıfır fıyatıyla aynı nerdeyse ahaha

yine filamentler 3000tl tuttu porimadan aldım hepsını ugrasmak zor geldi zaten pek çok filament kalmamış süpürmüşler totalde 6 filament aldım pla hepsi cıhazla beraber 23e hallettim iyi alısverıs oldu gibi ya. ıkıncı el fıyatlarına baktım makınenın sıfır fıyatıyla aynı nerdeyse ahaha
Hayırlı olsun C:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri