🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Bende daha 200. saate felan nozzle tıkanması dışında başka bir sorun yaşamadım (kamera hariç)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklında bir soru felan olursa yaz C:
nozzle tıkanınca ne yapacağız ve nozzle ne zaman degıstırmemız lazım ayrıca baska bır seyler satın almam gerekıyor mu bunu aldıktan sonra tabla vs.

Bende daha 200. saate felan nozzle tıkanması dışında başka bir sorun yaşamadım (kamera hariç)

yanında baskı malzemesı gonderıyorlar mı hedıye olarak pılamanet

evet ilk geldiği gün başladı bende nozzle tarafındaki başlık ilk gün duman attı garantiye gitti değişim oldu ilk günden problemler yaşadım hiç stabil değil metac aldım adamlar yardımcı oluyor ama hiç biri tabla olayını çözmedim bambu günlerde yazışmaktan sıkıldım.

nozzle tıkanınca ne yapacağız ve nozzle ne zaman degıstırmemız lazım ayrıca baska bır seyler satın almam gerekıyor mu bunu aldıktan sonra tabla vs.

20-50 Gram arası küçük bir filament paketi çıkıyor sanırsam 20 gramdı. Onun dışında ne olur ne olmaz diye temu dan yada ucuz bir yerden 0.4mm nozzle almanı tavsiye edebilir bir de baskının altında farklı desen çıkartan tabla'lar oluyor istersen onlardanda alabilirsn

yanında saat kiti ve hediye olan kitler var değişken hediyeler çıkıyor bunlarında yeni versiyonları mevcut arka tabla örgülü gelirse yeni versiyon cihaz mecha yeni nesil zaten.

evet ilk geldiği gün başladı bende nozzle tarafındaki başlık ilk gün duman attı garantiye gitti değişim oldu ilk günden problemler yaşadım hiç stabil değil metac aldım adamlar yardımcı oluyor ama hiç biri tabla olayını çözmedim bambu günlerde yazışmaktan sıkıldım.
Aahahahaha geçmiş olsun bende alırken bu tabla yanma olaylarını duymuştum odamın bu yüzden hep bir kenarında yangın tüpü var

Aahahahaha geçmiş olsun bende alırken bu tabla yanma olaylarını duymuştum odamın bu yüzden hep bir kenarında yangın tüpü var
ilk versiyonlarında tabla ısınma problemi vardı geri çektiler sonradan çıkanlarda tabla kalibrasyon problemli var :D

100 lerce test baskısı yaparak sorunları azalttım ama otomatik kalibrasyon işleri yalan.

ilk versiyonlarında tabla ısınma problemi vardı geri çektiler sonradan çıkanlarda tabla kalibrasyon problemli var :D

100 lerce test baskısı yaparak sorunları azalttım ama otomatik kalibrasyon işleri yalan.
Bende tabla kalibrasyonu tam çalışıyor aslıdna çok bir sorun yok gibi

@heysamed Kutulardan herkese rasgle kitler çıkıyor saat, kablosuz sarj, mouse seti gibi
IMG_6422.webp

Bana bu çıkmıştı hala yapmadım :p

filament ne alayım hocam? ucuz kalıteli ne onerirsin ve 14 gün iade hakkımız var mı bunlarda?
İade konusunda çok bir bilgim yok ama pre-order olduğu için belki iade yoktur

aga filament ne onerirsin ne alayım?
Ender PLA gayet kaliteli ve ucuz

@shaco27 senin bir önerin var mı?

en azından bır dısk fılament gonderseler ıyı olurdu ya :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,924
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri