🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Arkadaşlar özellikle yazıcılara ve işleyişlerine ekstra bi ilginiz yoksa Bambu Lab gerçekten vazgeçilmez, inanılmaz stabil bir marka. Yaz dediğimi yazıyo ve herhangi bir sorun olduğunda direkt söylüyo. Eski yazıcımda (Anycubic Mega S) gerçekten 3d tasarımdan çok yazıcıyı çalışır hale getirmeye uğraşıyodum. Ayrıca baskı kalitesi de çok iyi. Yazılımını ben Cura dan daha çok beğendim. Makerworld de çok iyi bir kütüphane ve telefondan direkt slicing yapmadan baskı gönderebilmeniz çok hoş bir detay. Beni o kadar tatmin etti ki sapasağlam çalışmasına rağmen üst modellerini almak istiyorum. Özellikle CNC ile kombinlenen yeni modeli H2D çok ilginç duruyo. Kısacası bu indirimle beraber rakipsiz olmuş

sorunsuz 3d printer yoktur az sorunlu vardır o da bambu lab dır, bu işe girecekseniz bambu lab ile başlayın

MetaTech TR a1 mini almıştım. Yurt dışından gelirken gecikme olmuştu 1 adet filament hediye etmişlerdi. Bir sorun yaşamadım.

MetaTech yeni bir indirim başlatı bu indirimde normal piyasa fiyatı 25-26 bin tl olan makineler 19-20 bin tl ye kadar geriledi

Bambu Lab A1 COMBO (Benim sahip olduğum makine 25.000TL ye satın almıştım) 19.900 TL

Diğer indirimli ürünler için:

MetaTech TR hakkında kendi yorumumuda katmak istiyorum yakın zamanda makinemin kamerası bozuldu ve iletişime geçtim ve Bambu lab'a ticket açtılar bu ticket sonucunda (yaklaşık 10 günlük bir süreç) bana yeni kamera gönderdiler fakat bu kamerada çalışmadı şuan süreç aktif olarak devam ediyor ve makinemin anakartında bir sorun olduğu düşünülüyor

Ön siparişi beklemek istemeyenler için

baya bekletmişler seni cihazı alıp arızayı giderip sana teslim etmeliydiler sonradan parça temin ediliyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60K civarı makina varmı abim arkadaşınla alacak bakıyorlarda

bunu tavsiye derim

Bambu labdan şaşmayın sakın creality flashforce anycube e falan bulaşmayın 1 yıldır bambu lab a1 combo kullanıyorum inanılmaz memnunum
creality daha fiyat performans tabi kullanmayı bilene iyi operatör olmak lazım

Filament soran arkadaşlar olmuş,

İthal olarak, esun veya polymarker alabilirsiniz başkasına gerek yok. Yerli olarak uzy iyidir normale göre bir tık daha yüksek sıcaklıkta basarsanız daha iyi olur (hızlı yazıcılarda). Yerli filament olarak uzy dışında pek önerim yok çünkü ya ayar tutmuyor ya da ürünler bir birini tutmuyor. Ayrıca katmanlar arası tutunmada zayıf oluyor.

nozzle tıkanınca ne yapacağız ve nozzle ne zaman degıstırmemız lazım ayrıca baska bır seyler satın almam gerekıyor mu bunu aldıktan sonra tabla vs.

yanında baskı malzemesı gonderıyorlar mı hedıye olarak pılamanet
Tıkalı nozzle açmanın birden çok yolu var. Youtube da bir sürü video var. Tıkanma durumuna göre biri illa ki işe yarıyor. Normal şartlarda kolay kolay nozzle eskimez (sadece pla basarken)

Filament soran arkadaşlar olmuş,

İthal olarak, esun veya polymarker alabilirsiniz başkasına gerek yok. Yerli olarak uzy iyidir normale göre bir tık daha yüksek sıcaklıkta basarsanız daha iyi olur (hızlı yazıcılarda). Yerli filament olarak uzy dışında pek önerim yok çünkü ya ayar tutmuyor ya da ürünler bir birini tutmuyor. Ayrıca katmanlar arası tutunmada zayıf oluyor.
evet çoğu yerli filament çap farkı ve ısı sorunu yüzünden extruder hotend çöp ediyor ama aralarında bazıları fena değil reklam olmasın fibromast fena değildi onun dışında esun ve creality hyper ender cr serilerinden şaşmamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,351
Üyeler
183,984
Son üye
NemesisSwen
Geri