Arama sonuçları: *

1. H

Hp victus 16 servis sonrasi fps drop

Hall efect sensoru takili laptop kapagi kapatilinca kapaniyor islemcide bazen kendini 20 w a limitliyor
  2. H

ekran kartı 75-80 w lardan birden 50 ye dusuyor dustugu gibide drop yiyorum
  3. H

Cihazim hp victus 16 s00063nt 1.5 senenin sonunda servise gonderdim termal macun ve bakim icin ,geri geldiginde farkettimki oyunlarda saliselik drop oluyor oyunun akiciligida etkileniyor sizce sorun kullandiklari termal macundami yoksa donanima bi zarar mi verdiler,cunku gondermeden once drop...
  4. H

Hp victus 16 servis sonrası ısınma ve fps drop

En iyisi internetteki iyi laptop servislerine gonderip sıkıntımı anlatmam hocam termallik iş varsa hallederler ha farkli bi sıkıntı varsa anakart vb. bulurlar zaten
  5. H

Ama sorun donanimsal ise burda ben kapagi actigimda suclu olmuyormuyum bazilari direkt servise geri gonder diyorda 20 gun tekrar beklemek istemiyorum
  6. H

Hp victus s00063nt modelim 1.5 senenin ardindan yetkili servise gonderdim termal macun ve bakim için,laptop geldigi gun oyunlarda fps drop aliyorum ,afterburnerla bakinca islemcinin oyun acilinca 90-95 dereceleri gorup birden kendini 15-20w a sinirladigini sınırladıgı halide 75 lerde geziyor...
Geri