Hp victus 16 servis sonrası ısınma ve fps drop

Reaksiyon skoru
1
Hp victus s00063nt modelim 1.5 senenin ardindan yetkili servise gonderdim termal macun ve bakim için,laptop geldigi gun oyunlarda fps drop aliyorum ,afterburnerla bakinca islemcinin oyun acilinca 90-95 dereceleri gorup birden kendini 15-20w a sinirladigini sınırladıgı halide 75 lerde geziyor ,sizce bu problem termal macun degisimi ile duzelirmi yoksa donanimsal bir problemmi?

Servisin nasıl bakım yaptığı önemli.

Laptopu kendin de açıp temizleyebilirsin. Titiz, dikkatli davran yeter. Macun olarak MX6 veya thermal grizzly kryonaut extreme öneririm.
Bende 1 hafta önce temizledim, macun değiştirdim 1.5 senenin ardından ilk defa. Hepsinden sonra boşta 38 derecelere düştü. Oyunlarda da FPS'im arttı ve sıcaklıklar max 76 derece.

Servisin nasıl bakım yaptığı önemli.

Laptopu kendin de açıp temizleyebilirsin. Titiz, dikkatli davran yeter. Macun olarak MX6 veya thermal grizzly kryonaut extreme öneririm.
Bende 1 hafta önce temizledim, macun değiştirdim 1.5 senenin ardından ilk defa. Hepsinden sonra boşta 38 derecelere düştü. Oyunlarda da FPS'im arttı ve sıcaklıklar max 76 derece.
Ama sorun donanimsal ise burda ben kapagi actigimda suclu olmuyormuyum bazilari direkt servise geri gonder diyorda 20 gun tekrar beklemek istemiyorum

Ama sorun donanimsal ise burda ben kapagi actigimda suclu olmuyormuyum bazilari direkt servise geri gonder diyorda 20 gun tekrar beklemek istemiyorum
Donanımsaldan kastın ne bilmiyorum. İşlemciye veya GPU çipine zarar gelseydi bunu net bir şekilde anlardın.

Bakımları kendin yap, macun yenile sonra da rahatına bak.

En iyisi internetteki iyi laptop servislerine gonderip sıkıntımı anlatmam hocam termallik iş varsa hallederler ha farkli bi sıkıntı varsa anakart vb. bulurlar zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,120
Üyeler
174,824
Son üye
mr lonely
Geri