Hp victus 16 servis sonrasi fps drop

Reaksiyon skoru
1
Cihazim hp victus 16 s00063nt 1.5 senenin sonunda servise gonderdim termal macun ve bakim icin ,geri geldiginde farkettimki oyunlarda saliselik drop oluyor oyunun akiciligida etkileniyor sizce sorun kullandiklari termal macundami yoksa donanima bi zarar mi verdiler,cunku gondermeden once drop problemi yoktu

Bakınız ekran kaydıda aldım belli oluyormu bilmiyorum ama bi cok yerde drop yiyorum saliselik;

ekran kartı 75-80 w lardan birden 50 ye dusuyor dustugu gibide drop yiyorum

Cihazim hp victus 16 s00063nt 1.5 senenin sonunda servise gonderdim termal macun ve bakim icin ,geri geldiginde farkettimki oyunlarda saliselik drop oluyor oyunun akiciligida etkileniyor sizce sorun kullandiklari termal macundami yoksa donanima bi zarar mi verdiler,cunku gondermeden once drop problemi yoktu

Bakınız ekran kaydıda aldım belli oluyormu bilmiyorum ama bi cok yerde drop yiyorum saliselik;

Youtubetan araştırmanda fayda var, veyahüt çarşıya git bir bilgisayarciya baktır en kötü ihtimalle paran cukkalanirda çözmeye çalışırlar bu arada hp victus 16 genel olarak sorunlu haberin olsun 🙂

Bu model hall effect sensör sorununa sahip. Eger hall sensör sorunu görüldü ile çözüm olarak hall sensör çıkarıyorlar ve işlemci 45w limitli oluyor. Oyunlarda işlemci watt kullanımına bakar mısın?

Hall efect sensoru takili laptop kapagi kapatilinca kapaniyor islemcide bazen kendini 20 w a limitliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,920
Üyeler
174,941
Son üye
Yasofbjdu
Geri