Hp victus 16 d1015nt laptop um var 2 yıl odlu alalı garantisi yeni bitti 2 kez termal bakım yapıldı ve 2sinde de kendim win 11in sıfırlama yöntemiyle format attım fakat bu 2. Formatta bilgisayarda Bi hanttalık hissediyorum driverlarını kurdum oyunlarda fps anlamında sorun yok fakat online asetto da fazla drop yemeye başladım termal bakım yeni yapıldı zaten dediğim gibi format atmadan önce işlemci max 77 78 olurken şimdi daha düşük grafik ayarlarında 85 86 hatta 90a çıkıyor tamam fps yüksek ama sıcaklık çok arttı
2. Sorum ise konuya çok bağlantılı değil
İlk termal bakımı bilgisayarcı da yapıldı Mx4 sürüldü fakat bu victsularda ekran kartı vramleri üzerinde beyaz özel bir macun var ve kolay kolay kurumuyor bakım yapılırken ellenmemesi gerekiyor diye biliyorum fakat benim akıllı onların üstüne Mx4 sıkmış. 2. Termal bakımını yaklaşık 20 gün önce ben kendim yaptım mx 6 ile fakat vramlerin üzerine hiçbir müdahalede bulunmadım zaten o bilgisayarı 1 yıl kullandın o şekil ekran kartım da max 77 78 civarı dolanıyor sıcaklıklar normal olsa bile Bi zararı olur mu
2. Sorum ise konuya çok bağlantılı değil
İlk termal bakımı bilgisayarcı da yapıldı Mx4 sürüldü fakat bu victsularda ekran kartı vramleri üzerinde beyaz özel bir macun var ve kolay kolay kurumuyor bakım yapılırken ellenmemesi gerekiyor diye biliyorum fakat benim akıllı onların üstüne Mx4 sıkmış. 2. Termal bakımını yaklaşık 20 gün önce ben kendim yaptım mx 6 ile fakat vramlerin üzerine hiçbir müdahalede bulunmadım zaten o bilgisayarı 1 yıl kullandın o şekil ekran kartım da max 77 78 civarı dolanıyor sıcaklıklar normal olsa bile Bi zararı olur mu