Arama sonuçları: *

1. wratHavoc

İNCEHESAP BOYKOT İSMİ VE LİNKİ YASAKLANSIN

incehesap gaming gecesinden ne aldıysam 1-2 hafta sonra ürün piyasa fiyatı o civarlara düştü hatta altında satılanlar bile var şu an. Ellerinden çıkarmak istedikleri veya satış miktarı düşük olan ürünlerin reklamını yapmak için gaming gecesi düzenliyorlar. Ayrıca tesadüf müdür bilmem ama her...
  2. wratHavoc

Hakkını helal etmeyen TEKNORAKS .

Ürün iadesiyle uğraşmadan direkt para iadesi alma fikriyle dolup taşan günler diliyorum. Ayrıca tarafıma gönderilen hatalı ürünler de umrumda olmaz buruşturup çöpe atarım gibi müşteri odaklı aydın düşüncelerin de olduğunu unutmamak gerek. Siz satıcıları zenginleştirmeye ve onların gönüllerini...
  3. wratHavoc

OEM poşetine koyup kartona şeffaf bantla sarmalayıp yumak yapıp göndermişler. Top niyetine oynarsın öyle bir kargolama. Direkt çöpe at daha iyi. Çalışması mucize bu arada.
  4. wratHavoc

60k lık pc ssd siz çalışmayacağına göre 6 ay THH den gelecek cevabı beklesin kanka. İlk gün THH ye şikayet açıldı. 1 aydır cevap yok. Teknoraks seni mi gönderdi yoksa hakkını savunman için. Millet dediğin TEKNORAKS firması. Stoğu bitince ilandan kaldırsaydı madem. Aylarca doğru ürünün gelmesini...
  5. wratHavoc

60 k verip pc toparlamışım 2k lık parça yüzünden mağdur oldum. Her şeye rağmen bana gönderdikleri saçma sapan ssd yi kırmadan satıcıya teslim etmemi mi bekliyorsun? Tam 1 ay sonra 100 kere şikayet ettikten sonra asıl ürünü yolladılar. Gelen kargonun rezilliğini görsen direkt çöpe atardın herhalde.
  6. wratHavoc

6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun’un 7. Maddesinde açıkça belirtildiği üzere: “Sipariş edilmeyen malların gönderilmesi ya da hizmetlerin sunulması durumunda, tüketiciye karşı herhangi bir hak ileri sürülemez. Bu hâllerde, tüketicinin sessiz kalması ya da mal veya hizmeti kullanmış...
  7. wratHavoc

6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun’un 7. Maddesinde açıkça belirtildiği üzere: “Sipariş edilmeyen malların gönderilmesi ya da hizmetlerin sunulması durumunda, tüketiciye karşı herhangi bir hak ileri sürülemez. Bu hâllerde, tüketicinin sessiz kalması ya da mal veya hizmeti kullanmış...
  8. wratHavoc

Arkadaşlar, 09.06.2025 tarihinde Epttavm üzerinden Teknoraks adlı satıcıdan 2 adet WD SN740 512GB NVMe SSD siparişi verdim. Ancak bana hiçbir bilgilendirme yapılmadan, okuma hızı WD’de 5000 MB/s olan ürün yerine, sadece 3300 MB/s hızında çalışan Samsung PM9B1 gönderildi. Durumu bildirince...
Geri