Attığın metinde muhafaza etmek veya kullanmakla ilgili sorun yok sen kırmışsın sana kırık gelse iade edersin almazlarsa sen haklısın ama burada kullanıcı hatası var. Satıcılar ahlaksızsa şikayet edersin burada kaç kişi THH den bir sürü ürün aldı senin de hatan var burada gerçi "ahlaklı davranmak zorunda hissediyoruz" yazmışsın ne diyeyim ki6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun’un 7. Maddesinde açıkça belirtildiği üzere: “Sipariş edilmeyen malların gönderilmesi ya da hizmetlerin sunulması durumunda, tüketiciye karşı herhangi bir hak ileri sürülemez. Bu hâllerde, tüketicinin sessiz kalması ya da mal veya hizmeti kullanmış olması, sözleşmenin kurulmasına yönelik kabul beyanı olarak yorumlanamaz. Tüketicinin malı geri göndermek veya muhafaza etmek gibi bir yükümlülüğü yoktur.”
Satıcı firmalar kanunları sonuna kadar sömürüp bizleri mağdur ederken biz neden bu kadar ahlaklı davranmak zorunda hissediyoruz.
Kanunun ne dediği umurumda değil 2 taraf da birbirinden beter. Biri yanlış ürün gönderiyor, diğeri milletin malını kırıp üste çıkmaya çalışıyor.Attığın metinde muhafaza etmek veya kullanmakla ilgili sorun yok sen kırmışsın sana kırık gelse iade edersin almazlarsa sen haklısın ama burada kullanıcı hatası var. Satıcılar ahlaksızsa şikayet edersin burada kaç kişi THH den bir sürü ürün aldı senin de hatan var burada gerçi "ahlaklı davranmak zorunda hissediyoruz" yazmışsın ne diyeyim ki![]()
60 k verip pc toparlamışım 2k lık parça yüzünden mağdur oldum. Her şeye rağmen bana gönderdikleri saçma sapan ssd yi kırmadan satıcıya teslim etmemi mi bekliyorsun? Tam 1 ay sonra 100 kere şikayet ettikten sonra asıl ürünü yolladılar. Gelen kargonun rezilliğini görsen direkt çöpe atardın herhalde.Kanunun ne dediği umurumda değil 2 taraf da birbirinden beter. Biri yanlış ürün gönderiyor, diğeri milletin malını kırıp üste çıkmaya çalışıyor.
Kanunun ne dediği umurumda değil 2 taraf da birbirinden beter. Biri yanlış ürün gönderiyor, diğeri milletin malını kırıp üste çıkmaya çalışıyor.
Ne demek teslim mi etmemi bekliyorsun ne demek? Satıcıyla sorunun olduysa THH'ye gidersin. Milletin malını gasp etmezsin.60 k verip pc toparlamışım 2k lık parça yüzünden mağdur oldum. Her şeye rağmen bana gönderdikleri saçma sapan ssd yi kırmadan satıcıya teslim etmemi mi bekliyorsun? Tam 1 ay sonra 100 kere şikayet ettikten sonra asıl ürünü yolladılar. Gelen kargonun rezilliğini görsen direkt çöpe atardın herhalde.
60k lık pc ssd siz çalışmayacağına göre 6 ay THH den gelecek cevabı beklesin kanka. İlk gün THH ye şikayet açıldı. 1 aydır cevap yok. Teknoraks seni mi gönderdi yoksa hakkını savunman için. Millet dediğin TEKNORAKS firması. Stoğu bitince ilandan kaldırsaydı madem. Aylarca doğru ürünün gelmesini mi bekleyecek bu PC. İşlerini düzgün yapmayan adamları savunman şaşırttıNe demek teslim mi etmemi bekliyorsun ne demek? Satıcıyla sorunun olduysa THH'ye gidersin. Milletin malını gasp etmezsin.
Ben aynı düşünmüyorum. Bu çakal firmaya ders olsun. Daha düşük model göndermez. Ayrıca kurulu yerine OEM gönderilmiş. Geneldekutulu ssdler 5 yıl garantili oluyor. OEM SSD nin 5 yıl garantili olduğunu hiç sanmıyorum. Alıcının zararını kim karşılayacak?Ne demek teslim mi etmemi bekliyorsun ne demek? Satıcıyla sorunun olduysa THH'ye gidersin. Milletin malını gasp etmezsin.
OEM poşetine koyup kartona şeffaf bantla sarmalayıp yumak yapıp göndermişler. Top niyetine oynarsın öyle bir kargolama. Direkt çöpe at daha iyi. Çalışması mucize bu arada.Ben aynı düşünmüyorum. Bu çakal firmaya ders olsun. Daha düşük model göndermez. Ayrıca kurulu yerine OEM gönderilmiş. Geneldekutulu ssdler 5 yıl garantili oluyor. OEM SSD nin 5 yıl garantili olduğunu hiç sanmıyorum. Alıcının zararını kim karşılayacak?