Hakkını helal etmeyen TEKNORAKS .

Firmanın yerinde olsam ürünü geri almadan yenisini göndermezdim. Sanırım iadeyi almadan yenisini göndermişler size güvenerekten.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun’un 7. Maddesinde açıkça belirtildiği üzere: “Sipariş edilmeyen malların gönderilmesi ya da hizmetlerin sunulması durumunda, tüketiciye karşı herhangi bir hak ileri sürülemez. Bu hâllerde, tüketicinin sessiz kalması ya da mal veya hizmeti kullanmış olması, sözleşmenin kurulmasına yönelik kabul beyanı olarak yorumlanamaz. Tüketicinin malı geri göndermek veya muhafaza etmek gibi bir yükümlülüğü yoktur.”
Satıcı firmalar kanunları sonuna kadar sömürüp bizleri mağdur ederken biz neden bu kadar ahlaklı davranmak zorunda hissediyoruz.
Attığın metinde muhafaza etmek veya kullanmakla ilgili sorun yok sen kırmışsın sana kırık gelse iade edersin almazlarsa sen haklısın ama burada kullanıcı hatası var. Satıcılar ahlaksızsa şikayet edersin burada kaç kişi THH den bir sürü ürün aldı senin de hatan var burada gerçi "ahlaklı davranmak zorunda hissediyoruz" yazmışsın ne diyeyim ki :D

Attığın metinde muhafaza etmek veya kullanmakla ilgili sorun yok sen kırmışsın sana kırık gelse iade edersin almazlarsa sen haklısın ama burada kullanıcı hatası var. Satıcılar ahlaksızsa şikayet edersin burada kaç kişi THH den bir sürü ürün aldı senin de hatan var burada gerçi "ahlaklı davranmak zorunda hissediyoruz" yazmışsın ne diyeyim ki :D
Kanunun ne dediği umurumda değil 2 taraf da birbirinden beter. Biri yanlış ürün gönderiyor, diğeri milletin malını kırıp üste çıkmaya çalışıyor.

Kanunun ne dediği umurumda değil 2 taraf da birbirinden beter. Biri yanlış ürün gönderiyor, diğeri milletin malını kırıp üste çıkmaya çalışıyor.
60 k verip pc toparlamışım 2k lık parça yüzünden mağdur oldum. Her şeye rağmen bana gönderdikleri saçma sapan ssd yi kırmadan satıcıya teslim etmemi mi bekliyorsun? Tam 1 ay sonra 100 kere şikayet ettikten sonra asıl ürünü yolladılar. Gelen kargonun rezilliğini görsen direkt çöpe atardın herhalde.

ÜRÜN KIRILDIYSA SUÇ SENDE PARA ÖDEMENİ İSTEMEKTE HAKLILAR

Alıcı istemeden kırmış. Satıcı farklı malı bilerek gönderiyor yüzde 90 ses çıkarmıyor diye şanslarını deniyorlar. Firma çakallık yapmış. Hak etmediği parayı kazanmaya çalışmış. Şimdiye kadar haksız kazançlarına saysınlar. Bir dahak çakallık yapıp başka mal göndermez. Şimdiye kadar yanlış gönderilen ürünlerde hiç üst model göndereni görmedim, duymadım. Hep alınan ürünün alt modeli geliyor.

60 k verip pc toparlamışım 2k lık parça yüzünden mağdur oldum. Her şeye rağmen bana gönderdikleri saçma sapan ssd yi kırmadan satıcıya teslim etmemi mi bekliyorsun? Tam 1 ay sonra 100 kere şikayet ettikten sonra asıl ürünü yolladılar. Gelen kargonun rezilliğini görsen direkt çöpe atardın herhalde.
Ne demek teslim mi etmemi bekliyorsun ne demek? Satıcıyla sorunun olduysa THH'ye gidersin. Milletin malını gasp etmezsin.

Ne demek teslim mi etmemi bekliyorsun ne demek? Satıcıyla sorunun olduysa THH'ye gidersin. Milletin malını gasp etmezsin.
60k lık pc ssd siz çalışmayacağına göre 6 ay THH den gelecek cevabı beklesin kanka. İlk gün THH ye şikayet açıldı. 1 aydır cevap yok. Teknoraks seni mi gönderdi yoksa hakkını savunman için. Millet dediğin TEKNORAKS firması. Stoğu bitince ilandan kaldırsaydı madem. Aylarca doğru ürünün gelmesini mi bekleyecek bu PC. İşlerini düzgün yapmayan adamları savunman şaşırttı

Ben aynı düşünmüyorum. Bu çakal firmaya ders olsun. Daha düşük model göndermez. Ayrıca kurulu yerine OEM gönderilmiş. Geneldekutulu ssdler 5 yıl garantili oluyor. OEM SSD nin 5 yıl garantili olduğunu hiç sanmıyorum. Alıcının zararını kim karşılayacak?

Ben aynı düşünmüyorum. Bu çakal firmaya ders olsun. Daha düşük model göndermez. Ayrıca kurulu yerine OEM gönderilmiş. Geneldekutulu ssdler 5 yıl garantili oluyor. OEM SSD nin 5 yıl garantili olduğunu hiç sanmıyorum. Alıcının zararını kim karşılayacak?
OEM poşetine koyup kartona şeffaf bantla sarmalayıp yumak yapıp göndermişler. Top niyetine oynarsın öyle bir kargolama. Direkt çöpe at daha iyi. Çalışması mucize bu arada.

Ekler

• IMG_7220.webp
    IMG_7220.webp
    111.5 KB · Hit: 38
Epttden sonra okumadım

Geri