Arama sonuçları: *

1. T

1300 TL civarı PSU önerisi

Birisi 700 birisi 750 w harici bir fark yok sanırım ses olarak hangisi daha iyidir bir bilginiz var mı?
  2. T

1300 TL civarı PSU önerisi

Merhaba arkadaşlar sistemim Msı B550M- A PRO 2x8 GB RAM Palit 3060 Tİ Kioxia 1 TB Exceria Plus G2 Baktığım ve düşündüğüm ürünler https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-be-quiet-system-power-u9-bn289-700-w-fiyati,525909694.html...
  3. T

GTX 1660 6GB İntel İ3 10100F darboğaz yaparmı?

Hiç bir sıkıntı olmayacaktır.
  4. T

Öneri Mobil uyumlu Wireless kulaklık Önerisi (Arctis 1 Wireless benzeri) Bütçe 1k

merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum fakat kulaklıklar konusunda bilgim yok değil müzik dinlemek için Sennheiser Momentum In Ear marka kulaklık kullanıyorum amacım kablo karmaşasından oyun oynarken kurtulmak ve telefondan oyun oynarken aynı şekilde gecikme yaşamamak
  5. T

Öneri Mobil uyumlu Wireless kulaklık Önerisi (Arctis 1 Wireless benzeri) Bütçe 1k

Bluetooth da gecikmeler oluyor oyun için pc başında da kullanacağım
  6. T

Wireless adaptörü çok büyük telefonda kullana bileceğim şekilde değil bakmıştım.
  7. T

1k yı geçmezse iyi olacaktır. 1593030504 Kulaklığı pc başında oyun oynarken de kullancağım o yüzden Bluetooth bakmıyorum sağolun
  8. T

Merhaba Donanım Arşivi takipçileri Başlıktada belirmiş olduğum gibi Wireless özelliği olan ve telefonda da kullana bileceğim bi kulaklık arıyorum. Bu konuda tek bulabildiğim tek kulaklık bu oldu bilen birileri varsa yatdımcı olursa sevinirim. :)
  9. T

Öneri B450 anakart tavsiyesi

şuanlık TUF yada tomahawk serisi benim için alınabilir durumda sanırım indirim beklemeyi düşünüyorum.
  10. T

Bu kart giriş seviyesi diye biliyorum O.C için yeterli olur mu ki 4000 serisi için full O.C ile kullanılacak sistem
  11. T

Bu kartı yukarıda bir kişi daha tavsiye etti şuan lik bir kenara yazdım başka önerilerilere göre değerlendireceğim ve size de bir sorum olacak kartı O.C ile mi kullanıyorsunuz.
  12. T

Bu kartın #3 teki msi modeli ile ne farkı bulunmakta tam olarak? 1589916888 Bi haber kaynağında b450 serisinin destek verdiğini görmüştüm bu konuda emin misiniz? Ve destek veriyorsa yeni çıkacak olan seri b450 den daha pahalı olmaz mı 1589917066 X570 serileri 1000 den başlamakta neredeyse o...
  13. T

Merhaba sevgili donanım arşivi takipçileri elimdeki bütçe ile yavaş yavaş bilgisayar toplamaya başlayacağım ve bu sistemi yeni çıkacak olan 4000 seri ryzen serisi ile yapmak istiyorum sistemim ilk başta apu bir sistem olmasi yönünde bir düşüncem var yeni 4000 serisinin apu sistemleri ne zaman...
Top Bottom