Merhaba Donanım Arşivi takipçileri Başlıktada belirmiş olduğum gibi Wireless özelliği olan ve telefonda da kullana bileceğim bi kulaklık arıyorum. Bu konuda tek bulabildiğim tek kulaklık bu oldu bilen birileri varsa yatdımcı olursa sevinirim.
https://m.trendyol.com/jbl/t500bt-k...MIldyvrqSb6gIV3MqyCh1eSQITEAQYAiABEgKvFPD_BwEMerhaba Donanım Arşivi takipçileri Başlıktada belirmiş olduğum gibi Wireless özelliği olan ve telefonda da kullana bileceğim bi kulaklık arıyorum. Bu konuda tek bulabildiğim tek kulaklık bu oldu bilen birileri varsa yatdımcı olursa sevinirim.
Bütçen ne kadar?
Kulaklığı pc başında oyun oynarken de kullancağım o yüzden Bluetooth bakmıyorum sağolun
wireless yazmışsın??1k yı geçmezse iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulaklığı PC başında oyun oynarken de kullancağım o yüzden Bluetooth bakmıyorum sağolun
Wireless ayrı bluetooth ayrıdır. Bluetooth hiçbir aparat olmadan, wireless ise bir aparat ile bağlanır.wireless yazmışsın??
Wireless adaptörü çok büyük telefonda kullana bileceğim şekilde değil bakmıştım.Bunu al arkana bakma:
Corsair HS70 7.1 Surround Carbon Kablosuz Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair HS70 7.1 Surround Carbon Kablosuz Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011175-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
eee sonuçta dolum yapman gerekiyor attığım kulaklık 1 gün aralıksız gidiyor yinede kendi bilirWireless ayrı bluetooth ayrıdır. Bluetooth hiçbir aparat olmadan, wireless ise bir aparat ile bağlanır.
Bluetooth da gecikmeler oluyor oyun için pc başında da kullanacağımeee sonuçta dolum yapman gerekiyor attığım kulaklık 1 gün aralıksız gidiyor yinede kendi bilir
jbl bu instagramdaki Bluetooth kulaklılardan değilBluetooth da gecikmeler oluyor oyun için PC başında da kullanacağım
merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum fakat kulaklıklar konusunda bilgim yok değil müzik dinlemek içinjbl bu instagramdaki Bluetooth kulaklılardan değil
para senin karar senin benim savunduğum bu kulaklığın sorunsuz olduğu.merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum fakat kulaklıklar konusunda bilgim yok değil müzik dinlemek için
Sennheiser Momentum In Ear marka kulaklık kullanıyorum amacım kablo karmaşasından oyun oynarken kurtulmak ve telefondan oyun oynarken aynı şekilde gecikme yaşamamak