Arama sonuçları: *

1. C

2x16 6000MHz CL28 RAM mi yoksa 4x16 4800MHz CL40 RAM mi?

Sistem toplarken bir hata yapıp RAM'leri 4'lü modül olarak yaptım ve tam performansını alamıyorum. 4x16 kullanırken 4800MHz CL40 olarak kullanabiliyorum. Daha üstünü denersem sistem açılmıyor. Fakat 2x16 yaparsam EXPO açıp 6000MHz CL28 olarak kullanabiliyorum. Sorum şu sizce RAM'lerin 2 tanesini...
  2. C

Fan yönleri doğru mu?

v 1748971197 bu şekilde düzelttim doğru mudur. yönlerle nereye üflediğini belirttim. Bi tek sol üstteki fan reverse miş
  3. C

Fan yönleri doğru mu?

sol üstteki reverse fan doğru dimi dışarı üflüyor.
  4. C

Fan yönleri doğru mu?

Hepsi reverse mi bilmiyorum araştırıcam şimdi. Tek bildiğim sol üstte tek başına duran fan reverse
  5. C

Fan yönleri doğru mu?

O zaman benim dizilimim doğru değil mi? Sol üst egzoz fanı yani dışarı üflüyor yani içerdeki sıcak havayı dışarı atmış oluyor. Aynı şekilde raydatör fanları da dışarı (yani radyatöre doğru üflüyor.) en alttaki üçlü de içeri üflüyor.
  6. C

Fan yönleri doğru mu?

hepsi içeri mi üflesin diyorsunuz yani
  7. C

Fan yönleri doğru mu?

Lian Li o11 vision kasa. Fan yönleri nasıl olmalı hocam
  8. C

Fan yönleri doğru mu?

doğrusu nasıl olur yardımcı olur musunuz? chatgpt ye sorarak ayarlamıştım yönleri :D
  9. C

Fan yönleri doğru mu?

Resimde gördüğünüz fan yönlerim doğru mu? En alttaki üç fan içeriye. En sol üstteki dışarıya. Radyatörümün fanları da Radyatöre doğru yani dışarı üflüyor.
Geri