cankatozkann
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
doğrusu nasıl olur yardımcı olur musunuz? chatgpt ye sorarak ayarlamıştım yönleriYanlış.
kasa marka sı nedir hocam birde yanlış takılmış fanlarResimde gördüğünüz fan yönlerim doğru mu? En alttaki üç fan içeriye. En sol üstteki dışarıya. Radyatörümün fanları da Radyatöre doğru yani dışarı üflüyor.
Lian Li o11 vision kasa. Fan yönleri nasıl olmalı hocamkasa marka sı nedir hocam birde yanlış takılmış fanlar
Arka egzoz ve sağ taraf. Yapay zekaya toplama işlemi bile sorulmaz.doğrusu nasıl olur yardımcı olur musunuz? chatgpt ye sorarak ayarlamıştım yönleri![]()
Lian Li o11 vision kasa. Fan yönleri nasıl olmalı hocam
hepsi içeri mi üflesin diyorsunuz yaniArka egzoz ve sağ taraf. Yapay zekaya toplama işlemi bile sorulmaz.
Kısaca egzoz dışarı atacak sıvı soğutma dışarı atacak alttan da hava girişi olacakhepsi içeri mi üflesin diyorsunuz yani
O zaman benim dizilimim doğru değil mi? Sol üst egzoz fanı yani dışarı üflüyor yani içerdeki sıcak havayı dışarı atmış oluyor. Aynı şekilde raydatör fanları da dışarı (yani radyatöre doğru üflüyor.) en alttaki üçlü de içeri üflüyor.Kısaca egzoz dışarı atacak sıvı soğutma dışarı atacak alttan da hava girişi olacak
O zaman senin tüm fanların regular değil reverse fan doğrumuyum üfleme yönleri doğru o zamanO zaman benim dizilimim doğru değil mi? Sol üst egzoz fanı yani dışarı üflüyor yani içerdeki sıcak havayı dışarı atmış oluyor. Aynı şekilde raydatör fanları da dışarı (yani radyatöre doğru üflüyor.) en alttaki üçlü de içeri üflüyor.
Resimde gördüğünüz fan yönlerim doğru mu? En alttaki üç fan içeriye. En sol üstteki dışarıya. Radyatörümün fanları da Radyatöre doğru yani dışarı üflüyor.