Fan yönleri doğru mu?

O zaman senin tüm fanların regular değil reverse fan doğrumuyum üfleme yönleri doğru o zaman :) Radyatör fanlarını harici taktınız o zaman genelde kendi fanları regular oluyor. Egzoz fanı regular sıvı soğutma fanlarını da regular alsaydın fanların güzel görüntü sunardı. Eğer iade edip alma şansın var ise öyle yap hepsinin ön tarafı görülür üfleme yönleri de bozulmaz.
Hepsi reverse mi bilmiyorum araştırıcam şimdi. Tek bildiğim sol üstte tek başına duran fan reverse

Hepsi reverse mi bilmiyorum araştırıcam şimdi. Tek bildiğim sol üstte tek başına duran fan reverse
Tmm işte üfleme yönünü belirttiniz bana ona göre yorum yaptım en temizi egzoz regular olacak sıvı soğutmadakiler regular alttaki reverse hem görsel olarak da güzel durur.

Tmm işte üfleme yönünü belirttiniz bana ona göre yorum yaptım en temizi egzoz regular olacak sıvı soğutmadakiler regular alttaki reverse hem görsel olarak da güzel durur.
sol üstteki reverse fan doğru dimi dışarı üflüyor.

sol üstteki reverse fan doğru dimi dışarı üflüyor.
evet doğru alttakilerde içeri üflüyor dediniz onlarda reverse fandır. Sıvı soğutmada sizin demenize dışarı üflüyor oda reverse ozaman.

Yok emmi adamın fanları regular değil ters yön calışan reverse fanlar. Üfleme yönleri doğru yanlış ürün seçimi.
Laz dostum ben de laz sayılırım. Hayatımın yarısından fazlası karadenizde geçti. Samsun, Trabzon, Amasya, Tokat. Mesajı düzelttim sağol.

evet doğru alttakilerde içeri üflüyor dediniz onlarda reverse fandır. Sıvı soğutmada sizin demenize dışarı üflüyor oda reverse ozaman.
1748971161445.webp
v
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu şekilde düzelttim doğru mudur. yönlerle nereye üflediğini belirttim. Bi tek sol üstteki fan reverse miş

Alıntıyı görüntülev
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu şekilde düzelttim doğru mudur. yönlerle nereye üflediğini belirttim. Bi tek sol üstteki fan reverse miş
Evet şimdi egzoz fanı değiştirebilirsin güzel olur alttaki fanlarıda görsel olarak hoş durur iade süresi dolmadıysa ho diyelim

Geri