Ali.polat.06
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
knk altakiler dışarı atıyo gibi duruyorArkadaşlar sizce fan dizilimi doğru mu herkes bişey diyor kafam karıştı
Ufak bir görsel ile anlatmaya çalışıyorum size
Hocam ters çevirince de kablolar iceri gözüküyor. Anlamadım ki kasanın yapısı bu şekilde hazır kasa ya hani öyle montajlı gelmiş sanırım.Dikey yazı yazdığın yani sağdaki sütün içeri üflemeli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistemin tüm parçalarını yazar mısın çok güzel duruyor
Bu şekilde yakından gözükenknk altakiler dışarı atıyo gibi duruyor
Yandakilerin egzoz olduğundan emin misin? Eğer egzoz ise mecburen kablo gözükecek. Normalde orada reverse fan olmalı yani kablo görünmeden içeri hava almalı. Fiyat fena DEĞİL. Güç kaynağı markası belirtmemiş çok tehlikeli. Bir an önce onu öğren ve dandikse kaliteli bir şey al. Ayrıca almadan önce sorsan daha iyiydi şuan mesela 14900K almış olman çok saçma eğer çok spesifik işler yapmayacaksan ama artık yapacak bir şey yok ikinci el almışsınHocam ters çevirince de kablolar iceri gözüküyor. Anlamadım ki kasanın yapısı bu şekilde hazır kasa ya hani öyle montajlı gelmiş sanırım.
Sistemim bu şekilde 55 bine aldım iyi mi sence 2 aylık bir sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde yakından gözüken
Sistemin 22 ay garantisi var da bakalım. Dragos kasa ile birlikte geliyormuş PSU 750w+ şeklinde kasa 8k şuanda fiyatıYandakilerin egzoz olduğundan emin misin? Eğer egzoz ise mecburen kablo gözükecek. Normalde orada reverse fan olmalı yani kablo görünmeden içeri hava almalı. Fiyat fena DEĞİL. Güç kaynağı markası belirtmemiş çok tehlikeli. Bir an önce onu öğren ve dandikse kaliteli bir şey al. Ayrıca almadan önce sorsan daha iyiydi şuan mesela 14900K almış olman çok saçma eğer çok spesifik işler yapmayacaksan ama artık yapacak bir şey yok ikinci el almışsın