Fan yönleri doğru mu?

Reaksiyon skoru
1
Resimde gördüğünüz fan yönlerim doğru mu? En alttaki üç fan içeriye. En sol üstteki dışarıya. Radyatörümün fanları da Radyatöre doğru yani dışarı üflüyor.

Ekler

• gg.webp
    gg.webp
    703 KB · Hit: 52
Egzoz fanı tam tersine çevir. Sıvı soğutma fanlarını da çevir. Normalde sıvı soğutma tepede olmalı bu durumda max yapılacak fan ları çevir yapabiliyorsan soğutmanın boru girişi alttan olabilirse daha iyi olur. Alttaki fanların regular mı reserve fan mı onu bilemedim. İçeri hava çekiyorlarsa tmmdır

Kısaca egzoz dışarı atacak sıvı soğutma dışarı atacak alttan da hava girişi olacak
O zaman benim dizilimim doğru değil mi? Sol üst egzoz fanı yani dışarı üflüyor yani içerdeki sıcak havayı dışarı atmış oluyor. Aynı şekilde raydatör fanları da dışarı (yani radyatöre doğru üflüyor.) en alttaki üçlü de içeri üflüyor.

O zaman benim dizilimim doğru değil mi? Sol üst egzoz fanı yani dışarı üflüyor yani içerdeki sıcak havayı dışarı atmış oluyor. Aynı şekilde raydatör fanları da dışarı (yani radyatöre doğru üflüyor.) en alttaki üçlü de içeri üflüyor.
O zaman senin tüm fanların regular değil reverse fan doğrumuyum üfleme yönleri doğru o zaman :) Radyatör fanlarını harici taktınız o zaman genelde kendi fanları regular oluyor. Egzoz fanı regular sıvı soğutma fanlarını da regular alsaydın fanların güzel görüntü sunardı. Eğer iade edip alma şansın var ise öyle yap hepsinin ön tarafı görülür üfleme yönleri de bozulmaz.

Son düzenleme:
Resimde gördüğünüz fan yönlerim doğru mu? En alttaki üç fan içeriye. En sol üstteki dışarıya. Radyatörümün fanları da Radyatöre doğru yani dışarı üflüyor.

Hocam fanlar nornal fan ise Fanların hepsini ters çevir. Yönler tamamen yanlış.
Eğer fan kanatları ters yerleştirilmiş yanı reverse fan ise tekrar bak. Birer fanı söküp kontrol et. Hava akış yönü okla gösteriliyor olmalı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,282
Üyeler
183,814
Son üye
YKPHLVN
Geri