Arama sonuçları: *

1. Güven

TurkNet Port Açamıyorum

ZTE Maka modemimin ayarlarından port yönlendirmelerini yaptım, static ip'm olmadığı için ddns hizmeti kullanıyorum ve bilgisayarımın güvenlik duvarı üzerinden portlara gerekli izinleri vesaire verdim her şey tamam fakat portlar internetten kontrol ettiğimde kapalı görünüyor. Bunu nasıl...
  2. Güven

75.000TL sistem önerisi

İyi forumlar arkadaşlar, 75.000 TL bütçem var ve masaüstü sistem toplayacağım. Monitör dahil, klavye ,mouse ve kulaklığa ihtiyacım yok. Kullanım amacı: yapay zeka alanında kodlama ve ara sıra oyun. iyi günler.
  3. Güven

40.000 TL sistem tavsiyesi

anladım teşekkürler sanırım bu sistemi alacağız.
  4. Güven

verdiğin oyunların listesinin yarısı var steaminde v.s. zaten dlss 3.5dan dolayı 4070 demiştim. 1723634336 haklısınız peki teker teker toplasak fark eder mi? montajını ben yapabilirim kendi sistemimi de kendim birleştirdim.
  5. Güven

evet baya sağlam sistem gibi duruyo zaten ekipmanlar ayrı bir iyi ama ekipmanları bir iki tık düşürüp sistemi bir tık yükseltemez miyiz?
  6. Güven

Kuzenim rtx özellikle istiyor, 4070 muadili midir? senin dediğin tarzda 32kya zorlayıp 4080 ya da 70li sistem toplamam olası mıdır ?
  7. Güven

sanmıyorum, bu arada genel olarak oyun oynamak için sistemi topluyoruz.
  8. Güven

Herkese iyi forumlar öncelikle, Ne eksik ne fazla 40k bütçemiz var her şey dahil (monitör klavye mouse vb.) bir sistem toplayacağız kuzenime önerilerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.
  9. Güven

FM24 yükleniyor yazısında kalıyor

Merhaba arkadaşlar, Xbox gamepass ile FM24 aldım ancak oyun yükleme ekranında kalıyor uzun bir süre sonra o ekranda donuyor. Oyunu silip yükledim, dosyalarını farklı klasörlere taşıdım, dosya bütünlüğünü doğruladım. Aklıma başka çözüm gelmedi ne yapabilirim sorunu çözmek için? FM23 oynuyordum...
  10. Güven

Yardım Windows yüklü M2 SSD Bios boot menüde görünmüyor.

Disk 1 hocam içinde dosyalarım var formatlamam pek mümükün değil. dediğiniz gibi disk 0 'ı söküp tekrar kurulum yapmam lazım dimi ?
  11. Güven

şu şekil hocam ben tam olarak anlamıyorum yardımcı olursanız güzel olur
  12. Güven

Arkadaşlar iyi forumlar, Yeni laptop aldım ve eski bilgisayarımda bütün dosyalarımla beraber windows 10'un kurulu olduğu m2 ssd'mi çıkarıp laptopuma taktım ancak boot menüde görünmüyor(başta dahili m2 ssd'de görünmüyordu VMD kapattıktan sonra usb kurulum yapayım dedim kendi m2 ssdmde -windows...
  13. Güven

Asus TUF Gaming FX506HC-HN011 Alınır mı ?

teşekkür ederim fakat acelem olduğundan asus tuf laptopu aldım.
  14. Güven

Yardım SİZCE BU MONİTÖR Alınır mı?

Alınır
  15. Güven

fiyat farkındaki fark kadar bi performans farkı olacağını düşünmüyorum açıkçası o yüzden 3050 modellerine bakıyorum şuanlık
  16. Güven

İyi forumlar arkadaşlar, Ben bu sene üniversiteye başlıyorum ve bölümüm yönetim bilişim sistemleri bölümde sıkça bilgisayar kullanılacağını tahmin ediyorum ayrıca rahatça oyun oynayabilmekte istiyorum bu nedenle laptop alıcam önerir misiniz Asus TUF FX506HC'yi üstüne 8gb ram daha ekleyeceğim...
  17. Güven

Oynanmayacak derecede drop sorunu

Kral win11 hâlâ optimize değil bende de benzer sorunlar vardı win10'a dönünce düzeldi denemeni öneririm.
  18. Güven

Kurgu yapabileceğim ve oyun oynayabileceğim laptop önerisi

İyi forumlar arkadaşlar, benim elimde ryzen 3 3100, asus rog strix rx 570 8 gb , 8 gb 3000mhz corsair ram , asus b450m dragon anakart , 480 gb adata ssd var bu sistemi satıp üstüne 12-13k (biraz daha zorlayabilirim belki) ekleyip kurgu yapabileceğim bir laptop almak istiyorum önerileriniz...
  19. Güven

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

eşit ağırlık 49k Gazi Üniversitesi YBS düşünüyorum sizce nasıl üni gidilir mi ?
  20. Güven

700 lira bütçeli kulaklık önerisi

Bende 2.5 senedir gamepower kizaru kullanıyordum ve çok iyiydi. Bozulunca en iyisi bi foruma başvurayım dedim anlaşılan gamepowerdan devam edicez. Çok teşekkür ederim
Top Bottom