Neler Yeni

Oynanmayacak derecede drop sorunu

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Tıpatıp aynısı ya amd hiç mi değişmez Allah belanı versin amd sırf bu yüzden nvidia geçtim ben sadece bu oyunda da değil başka oyunlarda da sıkıntı çıkarıyor.Mesela valheim hiç açmıyordu

Reav

80+ Silver
Aynı sorun bende de var. Oyunu ilk açtığım zaman tıpkı videodaki gibi oluyor, hadi harita cart curt yükleniyor oyunu yeni başlattım olur bu diyorum 1.5-2 dakika geçmesini bekliyorum geçtikten sonra bu sefer de ufak ufak fps dropları giriyor sürekli oyun takılıyor tüm zevkim kaçtı oyuna girmek istemiyorum artık. Çözümü bulursan beni de etiketler misin kral.
Banada aynısı oldu 23.7.2ye geçince 23.7.1 döndüm ddu ile düzeldi sorunum

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
@WörWind @Nacthe drop sorunu oluyor diye 23.7.1den, 23.7.2 ye geçtim ama sorun devam ediyor. Şimdi 23.5.2 yi denicem.

Güven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Güven Yılmaz
Kral win11 hâlâ optimize değil bende de benzer sorunlar vardı win10'a dönünce düzeldi denemeni öneririm.

emiliano

80+ Bronze
Güç seçenekleriyle oynadınız mı hiç?
evet performans amı ne çekmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banada aynısı oldu 23.7.2ye geçince 23.7.1 döndüm ddu ile düzeldi sorunum
7.1 dede aynı sorun vardı bende 7.2 deyim hala aynı

Bu akşam ek bir ssd takıp o ssd ye oyun atıp deneyeceğim bakalım sorun ssd demi değil mi

The Semih

80+ Gold
Bu forumda AMD çok öneriliyor, ben elimden geldiğince aldırmamya özen gösteriyorum çünkü vebale girmek istemiyorum. Arkadaşlar AMD almayın ! birkaç kişi AMD sorun yaşamadığı için firmayı düzgün sanıp öneriyor yok öyle bir şey.

2007 den beri ettiğim tecrübemle konuşuyorum AMD sayesinde bilgisayarın içini dışını öğrenmek zorunda kaldım, NVIDIA kartına geçtiğim günden beri konsol gamerlar gibiyim nerdeyse unutucam bildiklerimi :D

emiliano

80+ Bronze
Bu forumda AMD çok öneriliyor, ben elimden geldiğince aldırmamya özen gösteriyorum çünkü vebale girmek istemiyorum. Arkadaşlar AMD almayın ! birkaç kişi AMD sorun yaşamadığı için firmayı düzgün sanıp öneriyor yok öyle bir şey.
kral sorun ekran kartında olduğunu sanmıyorum farklı ekran kartları ilende denedim sonuç aynı

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
@WörWind hocam 23.5.2 sürümü şuana kadar sorunsuz çalışıyor oyunun ilk başında yediğim fps drop haricinde neredeyse hiç fps drop yemedim ki onu da oyunun ilk defa çalıştırılmasına veriyorum. Teşekkürler.

The Semih

80+ Gold
kral sorun ekran kartında olduğunu sanmıyorum farklı ekran kartları ilende denedim sonuç aynı
Hocam şimdi Afterburner açıkken GOW de video kaydı alır mısın buraya koy değerlerine bakalım.

emiliano

80+ Bronze

The Semih

80+ Gold
sorunun düzeldi mi hocam

tamamdır gow u geri indirip testleri atayım
Videoda oyunun grafik ayarları nasıldı çözünürlük kaçtaydı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,429
Üyeler
167,840
Son üye
EnesG13
Top Bottom