Neler Yeni

Oynanmayacak derecede drop sorunu

emiliano

80+ Bronze
hocam farklı sata ssd ye hdd ile test ettinizmi sorun ssd miş gibi duruyor veya crystal disk mark ile okuma yazma hızlarına bakın hd tune ile test yapın crystal disk info ile sağlığına S.M.A.R.T değerlerie bakın
test edip sonuçları atıyorum hocam farklı bir ssd ile test etmedim daha önce

emiliano

80+ Bronze

Ekler

• Screenshot_409.png
    Screenshot_409.png
    109 KB · Hit: 36

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kral bayadır araştırıyorum ama şuana kadar çıkardığım en denenebilir yöntem format atmak sen istersen bir format dene bende deneyeceğim şimdi
biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın, valla format atmaya üşeniyorum, başka çözüm yolu da ddu ile ekran kartı sürümünü silip eski sürümü yükleyip test edebilirim ama her sürümde ayrı bi sorun yaşadığım için eski sürüme de geçmek istemiyorum. Sanırım böyle bitirmeye zorlicam kendimi ileride düzeltirlerse ki sanmıyorum tekrar başlar bitiririm oyunu.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,630
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın, valla format atmaya üşeniyorum, başka çözüm yolu da ddu ile ekran kartı sürümünü silip eski sürümü yükleyip test edebilirim ama her sürümde ayrı bi sorun yaşadığım için eski sürüme de geçmek istemiyorum. Sanırım böyle bitirmeye zorlicam kendimi ileride düzeltirlerse ki sanmıyorum tekrar başlar bitiririm oyunu.
DDU ile kaldırıp 23.7.1 deneyin olmazsa 23.5.2 deneyin bunlar sorunsuzdu bende.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Güç seçenekleriyle oynadınız mı hiç?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular