Oynanmayacak derecede drop sorunu

Tıpatıp aynısı ya amd hiç mi değişmez Allah belanı versin amd sırf bu yüzden nvidia geçtim ben sadece bu oyunda da değil başka oyunlarda da sıkıntı çıkarıyor.Mesela valheim hiç açmıyordu

Aynı sorun bende de var. Oyunu ilk açtığım zaman tıpkı videodaki gibi oluyor, hadi harita cart curt yükleniyor oyunu yeni başlattım olur bu diyorum 1.5-2 dakika geçmesini bekliyorum geçtikten sonra bu sefer de ufak ufak fps dropları giriyor sürekli oyun takılıyor tüm zevkim kaçtı oyuna girmek istemiyorum artık. Çözümü bulursan beni de etiketler misin kral.
Banada aynısı oldu 23.7.2ye geçince 23.7.1 döndüm ddu ile düzeldi sorunum

Kral win11 hâlâ optimize değil bende de benzer sorunlar vardı win10'a dönünce düzeldi denemeni öneririm.

Güç seçenekleriyle oynadınız mı hiç?
evet performans amı ne çekmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banada aynısı oldu 23.7.2ye geçince 23.7.1 döndüm ddu ile düzeldi sorunum
7.1 dede aynı sorun vardı bende 7.2 deyim hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu akşam ek bir ssd takıp o ssd ye oyun atıp deneyeceğim bakalım sorun ssd demi değil mi

Bu forumda AMD çok öneriliyor, ben elimden geldiğince aldırmamya özen gösteriyorum çünkü vebale girmek istemiyorum. Arkadaşlar AMD almayın ! birkaç kişi AMD sorun yaşamadığı için firmayı düzgün sanıp öneriyor yok öyle bir şey.

2007 den beri ettiğim tecrübemle konuşuyorum AMD sayesinde bilgisayarın içini dışını öğrenmek zorunda kaldım, NVIDIA kartına geçtiğim günden beri konsol gamerlar gibiyim nerdeyse unutucam bildiklerimi :D

Bu forumda AMD çok öneriliyor, ben elimden geldiğince aldırmamya özen gösteriyorum çünkü vebale girmek istemiyorum. Arkadaşlar AMD almayın ! birkaç kişi AMD sorun yaşamadığı için firmayı düzgün sanıp öneriyor yok öyle bir şey.
kral sorun ekran kartında olduğunu sanmıyorum farklı ekran kartları ilende denedim sonuç aynı

@WörWind hocam 23.5.2 sürümü şuana kadar sorunsuz çalışıyor oyunun ilk başında yediğim fps drop haricinde neredeyse hiç fps drop yemedim ki onu da oyunun ilk defa çalıştırılmasına veriyorum. Teşekkürler.

Geri