Merhabalar, bir VPN ile yaşadığım sorunu paylaşmak ve çözüm aramak amacıyla forumda konu açacağım. Fakat uygun kategori olarak hangi bölümü seçmem gerektiğini kestiremedim. Bu durumu hangi kategori altında paylaşabilirim, yardımcı olabilir misiniz?
Evet arkadaşlar ekran kartımın fanını değiştirdim. Şuanlık bir sıkıntı gözükmemekte. Fanlarda herhangi bir balance'lık durumda yok. Kasayı hazır olarak aldığımdan beri ekran kartı bakımı yapmamıştım, garantisi var diye. Garantisi 1 ay sonra biteceği için hem fanını değiştirdim hem de fanın...
@erdemb92 Bizleri haberdar ettiğin için çok teşekkürler. V2 modeli 87mm olduğu bilgisi mevcut bende. Farklı bir satıcıdan siparişi verdim. 500 küsür liraya gelecek test edip bilgisini geçerim. Eğer sipariş ettiğim fan olmazsa senin linkini bıraktığın satıcıdan tekrar veririm artık sipariş...
SUS GeForce DUAL-RTX3060-O12G-V2 ile tamamen uyumluymuş sipariş vereceğim, geldiği taktirde montajını yaparsam eğer bilgisin veririm. Satıcı çok kısa sürede mesajıma cevap verdi. @eseko
Tahmini teslim tarihi : 7 Temmuz olarak gözüküyor, geldiği zaman update gireceğim.
Şuan kart çalışıyor bir problem yok elimde acil yetişmek istediğim iş var onu bitirmem lazım. Onu bitirince bi Asus ile tekrar kontağa geçmek isterim. Asus'un Dual kartlarda genelde böyle fan problemi oluyormuş birinden duymuştum ne kadar doğru bilemem. Ama garantisinin bitmesine 1 Ay kala...
Web dev. olduğum için kımıldıyamıyorum elimde iş var. Garantiye göndersem 1-2 ayda anca gelir, siparişi verip kendim takmayı tercih ettim. Garantinin bitmesine 1 ay kalmış zaten, fanı takıp bir süre kullanıp kışa doğru yeni karta geçiş yapacağım. Birde kullanıcı hatası diye mağdur etme...