Arama sonuçları: *

1. H

Yapay zekaya ses klonlatma

Yapay zekaya kendi sesimi klontlatmak istiyorum ama basit bir şey olsun istemiyorum bunun bir programı vs var mı bilenler yazarsa sevinirim
  2. H

RTX 5070TI PC TOPLADIM

Hazır sistem değil ki ben topladım zaten
  3. H

RTX 5070TI PC TOPLADIM

Ekran kartı sabit hocam işlemci kısmı da çevrem hep Intel kullanıyor o yüzden ben de intelden devam etmek istedim. Ramleri de 5 6 ay sonra yükseltebilirim şuan bütçeme göre bir şey yaptım 1750539333 Kasanın içinde 850w PSU da var o yüzden bir tık pahalı gelmiş olabilir ama kasa çok hoş...
  4. H

RTX 5070TI PC TOPLADIM

Böyle bir sistem topladım hoşuma gitti açıkçası ama şu olsa daha iyi olur dediğiniz varsa beklerim şimdiden yazanlara teşekkürler (bütçe sınırda 2k bile arttıramam)
  5. H

Sıvı soğutma önerisi

MSI MAG CORELIQUID A13 240mm Uygun fiyatlı ve iyi gibi duruyor sanırım bunu alacağım
  6. H

Sıvı soğutma önerisi

Hocam dediğine baktım ama 280mm yazıyor doğru mudur 1750534078 Bi link atarsan daha iyi olur aslında
  7. H

Sıvı soğutma önerisi

İşlemcim i7-14700K çok pahalı bir şey almak istemiyorum ama çok da ısınsın istemiyorum öneriniz varsa beklerim
  8. H

RTX 4070TI SUPER'li sistem

55k 1750170194 Sadece kasa için değil hocam o bütçe
  9. H

Ekran kartı kesin 4070 ti Super olacak fiyat daha düşük olursa benim için daha iyi olur bu paranın hepsini pcye vermek istemem
  10. H

Rtx 4070ti süperli bir PC toplayacağım diğer parçaları ne almalıyım yardım ederseniz sevinirim Ekipmansız bütçe 55k
Geri