RTX 5070TI PC TOPLADIM

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
88000
Böyle bir sistem topladım hoşuma gitti açıkçası ama şu olsa daha iyi olur dediğiniz varsa beklerim şimdiden yazanlara teşekkürler (bütçe sınırda 2k bile arttıramam)
IMG_20250621_234039.webp

9800x3d koyup 64 ram yaptın mı bi 5 6 sene arkana bakmana gerek kalmaz muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ssd sıvı soğutma ve kasa bi tık pahalı geldi onlardan kısıp bi de ekran kartını 40k ya baz model alırsanız 9800x3d ye çevirip 64 ram yapabilirsiniz

9800x3d koyup 64 ram yaptın mı bi 5 6 sene arkana bakmana gerek kalmaz muhtemelen

Ssd sıvı soğutma ve kasa bi tık pahalı geldi onlardan kısıp bi de ekran kartını 40k ya baz model alırsanız 9800x3d ye çevirip 64 ram yapabilirsiniz
Ekran kartı sabit hocam işlemci kısmı da çevrem hep Intel kullanıyor o yüzden ben de intelden devam etmek istedim. Ramleri de 5 6 ay sonra yükseltebilirim şuan bütçeme göre bir şey yaptım

Kasanın içinde 850w PSU da var o yüzden bir tık pahalı gelmiş olabilir ama kasa çok hoş

SSD kısmı benim de kafama takıldı bir tık pahalı bence de

Ekran kartı sabit hocam işlemci kısmı da çevrem hep Intel kullanıyor o yüzden ben de intelden devam etmek istedim. Ramleri de 5 6 ay sonra yükseltebilirim şuan bütçeme göre bir şey yaptım

Kasanın içinde 850w PSU da var o yüzden bir tık pahalı gelmiş olabilir ama kasa çok hoş

SSD kısmı benim de kafama takıldı bir tık pahalı bence de
Hazır sistem olması şart mı? Sistemi ne için kullanacaksınız hangi oyunları oynayacaksınız?

hocam sadece oyun oynanacaksa amd tercih edilmesi daha mantıklı olur son zamanlarda intel ve amd makası iyice açıldı ve açılmaya devam edicek gibi görünüyor çok zorunlu değilse amd ye geçmenizi tavsiye ederim tabii size kalmış.

Hazır sistem değil ki ben topladım zaten
Alın size mis gibi RTX 5080 sistem.

Soğutucu dışında güzel sistem olur 240m m 360mm sogutucu olmdlı ve arkadaşın kendi yaptığı sistemden daha iyi olmuş açıkcası.
Alın size mis gibi RTX 5080 sistem.

Geri