Arama sonuçları: *

1. U

Laptop formatlarken beyaz ekran

Esenlikler flash bellek ile format atıyorum windows ekranı geldi seçtim gerekenleri sonra windows 10 saniye içinde yeniden başlatmak dedi sonra ekran böyle oldu napmam lazim
  2. U

Fan laptopa girmiyor

Esenlikler laptopu temizliyorum bu kabloyu yerine takmadım takınca kapak kapanmıyor ne yapmam lazim
  3. U

Laptop kapağı açılmıyor

Hp pavilion 15 laptopum var vidaları soktum kapağı açamıyorum kredi kartı bile girmiyo evde pena yok nasıl acabilirim
  4. U

Laptopa format atmadan önce yapmak istedigim

Esenlikler forumun kurallarını okudum ve bu kurallar dizesine göre korsan oyun linki paylaşmak yasak bundan dolayı sadece soru sorucam laptopum var termal macunu değiştirip format aticam format atmadan önce aklımda kalan oyunları crack indirip oynamam mantıklı mı korsan oyuna destek veren biri...
  5. U

Oyun konsolu önerisi

Hocam 360 gamepass var mı dijitalde oyunlar baya ucuz gibi duruyo
  6. U

Oyun konsolu önerisi

Hocam 85 inç televizyon var xbox almayı düşünüyorum ama 2inci el güven olmuyor bilemiyorum 0 larida 8 10 bin tl arasi
  7. U

Oyun konsolu önerisi

https://amzn.eu/d/0Mm5UKl Bunu buldum ama 2el psp mi bumu daha iyi
  8. U

Oyun konsolu önerisi

Telefon eski hocam çok ısınıyor
  9. U

Oyun konsolu önerisi

Esenlikler çok oyun oynayan biriyim laptopumda sorun olduğu icin oynayamıyorum 2 bin tl butcem var psp tetris tarzı bi öneriniz var mi? Varsa çok sevinirim
  10. U

Laptop icin termal macun onerisi

Hocam bozulur diye 2 gram aldim teknibiyotik 23 temmuzda gelcekmis sonuçları paylaşırım çok tessekur ederim
  11. U

https://amzn.eu/d/3OIVh9O orjinal mıdır hocam?
  12. U

Esenlikler bunu buldum https://amzn.eu/d/amzCKlb Laptopumda i5 9700k var gtx 1050 ekran karti var ne önerirsiniz
  13. U

Laptopumu temizleyebilir miyim?

Aynen öyle hocam termal macun kalmamıştır bide ben aktif ve sürekli oyun oynayan birisiyim 1753026023 Hocam servise de güvenmiyorum babamla yapmayı deniycez
  14. U

Laptopumu temizleyebilir miyim?

Esenlikler 3 yıldır laptopumu açmıyorum geçen mc oynarken normalde 350fps alırken 50 fps alıp drop yediğimi fark ettim ve laptop yeniden başladığında ekranında beyaz çizgiler oluşuyor laptopun içini açıp fon makinesiyle soğuk modu ile ve makyaj temizleme fırçası ile temizlemeyi düşünmekteyim...
  15. U

Xprime neo koltuk alinir mi?

Tavsiyeniz nedir?
  16. U

Xprime neo koltuk alinir mi?

Xprime neo koltugu alinir mi tavsiyeniz nedir 5 bin alti
  17. U

Intel Grafik Sürücüsü Güncellemesi Sonrası Beyaz Çizgili Ekran Sorunu

Merhaba, Laptopumda yaşadığım bir ekran sorunu hakkında yardım almak istiyorum. Cihazım HP Pavilion 16 modelidir. Sorun şu şekilde gerçekleşiyor: Intel ekran kartı sürücüsünü güncellediğimde veya yüklemeye çalıştığımda ekran aniden bozuluyor. Ekran açıldığında görüntü geliyor ama hemen...
  18. U

Laptop çizgili beyaz ekran sorunu

Esenlikler. Laptopumda bir sorun var. Nadiren açılışta oluyor ama her yeniden başlatmak istediğimde mutlaka yaşanıyor. Ekran geliyor fakat önünde beyaz bir ekran beliriyor ve üzerinde yukarıdan aşağı doğru birçok beyaz çizgi oluyor. Bu çizgiler genellikle ekranın ortasında yoğunlaşıyor...
Geri