Laptopumu temizleyebilir miyim?

Reaksiyon skoru
1
Esenlikler 3 yıldır laptopumu açmıyorum geçen mc oynarken normalde 350fps alırken 50 fps alıp drop yediğimi fark ettim ve laptop yeniden başladığında ekranında beyaz çizgiler oluşuyor laptopun içini açıp fon makinesiyle soğuk modu ile ve makyaj temizleme fırçası ile temizlemeyi düşünmekteyim yapabilirmiyim biraz elim ağır 190 100 kiloyum yapabilme şansım var mı?

Fön makinesini kullanmadan fırçayla temizleyebilirsin bunun harici termal macun değişimi yapman şart çünkü sadece toz temizliği neredeyse hiçbir işe yaramıyor

Marka model yazarak youtubede içini açma temizleme videosu varsa göz atabilirsin fikir sahibi olursun. Buişlerden anlamayan arkadaşım bile gaming lenovo cihazının videosunu bulup izleyerek 1 saatte temizleyip kapattı tabi vida arttırmış ama olsun :D Hiç güvenmiyorsanız kendinize bi servise götürmekte fayda var.

Fön makinesini kullanmadan fırçayla temizleyebilirsin bunun harici termal macun değişimi yapman şart çünkü sadece toz temizliği neredeyse hiçbir işe yaramıyor
Aynen öyle hocam termal macun kalmamıştır bide ben aktif ve sürekli oyun oynayan birisiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Marka model yazarak youtubede içini açma temizleme videosu varsa göz atabilirsin fikir sahibi olursun. Buişlerden anlamayan arkadaşım bile gaming lenovo cihazının videosunu bulup izleyerek 1 saatte temizleyip kapattı tabi vida arttırmış ama olsun :D Hiç güvenmiyorsanız kendinize bi servise götürmekte fayda var.
Hocam servise de güvenmiyorum babamla yapmayı deniycez

Zor bir şey değil vida çıkartmaktan başka yaptığın hiçbir şey yok vidaları çıkartıyorsun kurumuş termal macunu temizliyorsun yerine yenisini sıkıyorsun tekrar vidaları takıyorsun bitti

Geri