Arama sonuçları: *

1. zencibro

2k 27 inç monitör önerisi

Eğer va panel isterseniz Samsung odyssey G5 var eğer derseniz ben ips istiyorum bide gysnc desteklesin derseniz 240 hz lg 27gr83q-b var kendimde kullanıyorum dehşet birsey
  2. zencibro

Ben türk telekoma para ödemek zorundamıyım?

Reis öyle bir şey nerden anladın biz Bayadır test etmiyorduk bugün sistem kurduk baktım int çok yavaş telefondada yavaşta alışmışız artik baktım rdr 2 7 saat diyor dedim bune gittik araştırdık felsn yarın gelip bakacaklar sorun vardır felan dediler
  3. zencibro

2.500 tl sini karşılıyormuş reis tamamda ben 50 mb parası verdiğim modemden 15 mb alıyorsam bide bunlara eşşek gibi neden 1000 tl ekstra para verecegimki
  4. zencibro

Arkadaşlar merhaba bugün hayalini kurduğum sistemi dizdim 5070 ile 7 7800x3d yi ama ne yazikki internet çekmiyor 50 mb internetimiz olmasina rağmen speed testte 4-15 arası mb veriyor 1.30 saatte 20 gb bile indiremiyor türkcelle geçmek istedigimizde ise 3.500 tl cayma bedeli ödememiz gerektiğini...
  5. zencibro

Maks 40 bin bütce laptop önerisi

Sıkıntı yok reis watt ı düşük çekmesin yeter
  6. zencibro

Hocam valla çıkamıyorlar daha uygunu varımdır acaba
  7. zencibro

Arkadaşa laptop alacağız maksimum 40 bin bütçesi var önerdiğiniz laptoplar varsa atarmisınız
  8. zencibro

ÇOK ACİL KULAKLIK ÖNERISİ

Niye kapalı reis biz hepsiburadadan veriyoruz siparişi
  9. zencibro

ÇOK ACİL KULAKLIK ÖNERISİ

Beyler 4.00 e kadar bütçe var hyperx cloud 3 haricinde önereceginiz acil kulaklık önerisi varmı?
  10. zencibro

Çözüldü✓ ENERMAX PSU Alınır mı??

Fan sesi çok oldugu için bide watt gereksiz fazla olunca deepcool pn850d önerdiler onu alacağım 8 tane koruma sı varmış voltaj kaçağı falanda olmaz güzelmiş
  11. zencibro

Teşekkür ederim reis iyi günler
  12. zencibro

tamam hocam almiyacaktim onu zaten 7 bin tl ye almazdım psu maksat görünsün diye koymuştum
  13. zencibro

Hepsiburadadan alınacak hocam tüm sistem bazi sıkıntılardan dolayı
  14. zencibro

Butce kısıtlı degil hocam 5070 li sistem aldım onu beslemek lazım gold sertifikalı ve modüler olursa güzel olur ama
  15. zencibro

Anladım reis ne önerirsin 1754928815 Tamamdir hocam teşekkür ederim
  16. zencibro

Fan sesi yüksekmi
  17. zencibro

Hocam enermax neden alinmiyor 1754928632 Tamamdır hocam iyi günler
  18. zencibro

Hocam benim pek bilgim yok psu hakkinda enermax ida ilk defa duydum o yüzden
  19. zencibro

Msi gaming trio 5070 hocam
  20. zencibro

Reis öylede hem 1200 watt hem fiyatı daha ucuz hem modüler hem gold sertifikalı sadece marka tereddüt ettiriyor
Geri