Ben türk telekoma para ödemek zorundamıyım?

zencibro

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar merhaba bugün hayalini kurduğum sistemi dizdim 5070 ile 7 7800x3d yi ama ne yazikki internet çekmiyor 50 mb internetimiz olmasina rağmen speed testte 4-15 arası mb veriyor 1.30 saatte 20 gb bile indiremiyor türkcelle geçmek istedigimizde ise 3.500 tl cayma bedeli ödememiz gerektiğini söylüyorlar hem internetleri çekmiyor hem para istiyorlar sizce ne yapmaliyiz

bazı internet sağlayıcıları cayma bedelini ödüyor biz kablonetten superonlinea geçiş yaparken daha tahaüt bitmediği için 2000 küsür bi mebla istemişlerdi turkcell 2000 tlsini karşılamıştı bir kaç ay önce

bazı internet sağlayıcıları cayma bedelini ödüyor biz kablonetten superonlinea geçiş yaparken daha tahaüt bitmediği için 2000 küsür bi mebla istemişlerdi turkcell 2000 tlsini karşılamıştı bir kaç ay önce
2.500 tl sini karşılıyormuş reis tamamda ben 50 mb parası verdiğim modemden 15 mb alıyorsam bide bunlara eşşek gibi neden 1000 tl ekstra para verecegimki

Arkadaşlar merhaba bugün hayalini kurduğum sistemi dizdim 5070 ile 7 7800x3d yi ama ne yazikki internet çekmiyor 50 mb internetimiz olmasina rağmen speed testte 4-15 arası mb veriyor 1.30 saatte 20 gb bile indiremiyor türkcelle geçmek istedigimizde ise 3.500 tl cayma bedeli ödememiz gerektiğini söylüyorlar hem internetleri çekmiyor hem para istiyorlar sizce ne yapmaliyiz
Evde başka altyapı yoksa yapacak bir şey yok. Belki bina içi kablolarda sorun vardır hat değerlerine bakın.

Hazır hat değiştiriyorken türknete geçin bence. Diğer 3 oparatör kan emici.

nasıl yani daha düne kadar 50 mb alıyordun suan 15 mb mi alıyorsun..
Reis öyle bir şey nerden anladın biz Bayadır test etmiyorduk bugün sistem kurduk baktım int çok yavaş telefondada yavaşta alışmışız artik baktım rdr 2 7 saat diyor dedim bune gittik araştırdık felsn yarın gelip bakacaklar sorun vardır felan dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri