Bir laptop arıyorum bu laptop genel olarak iş için video fotoğraf montajı için kullanılıcak önerileriniz nelerdir 30.000 tl civarlarında olursa güzel olur
sanırsam evet izlediğim videolarda 32 gb ram var ondan dolayı sordum
1770367725
peki bu fark neden olabilir videolarda 32gb ram olması fps farkını o kadar...
Bende
RX 9070 XT
amd ryzen5 7500f
1x16 gb ddr5 ram
falan var
benimle aynı sisteme sahip performans videolarına bakıyorum, hikayeli oyunlarda çok bi fark...
tamam da ben bu oyunu 2k da deneyince de böyle oldu anca 4k oynamam gerekiyo böyle yapınca 4k da hiç denemedim yani ilk defa deniyorum teşekkürler yinede
amd den bir ayarla 2k ya aldım ama voltaj hala düzelmedi 110 civarına çıktı sadece 120 bazen
1767948337
benim takıldığım zaten fps tarafı değil ekran...
2k ya aldım ve kullanım voltajda aşırı büyük değişim olmadı fakat fps ortalama 180 190 civarı oldu, arada tabii ki 140 civarına düşüyor ama onları saymıyorum...
arc raiders'ın optimizasyonunun çok da iyi olmadığını biliyorum, o ihtimal de geldi aklıma ama işte bunu kafaya takma sebebim arkadaşımın ve benim ekran...
pc yi yeni aldığım için uzun süre işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama ram alabilirim sanırsam ve dediğim gibi Silent Hill F olsun Expedition 33 olsun...
Ekran kartının gücü daha fazla kullanabilmesi için grafikleri artırmayı deneyebilirsin ama bu yapacağın şeyin fps'e pek bir etki edeceğini düşünmüyorum. Bi...
arc raiders da hangi ayarı denersem deniyim ekran kartını ortalama %70 civarı kullanıyo ve 90watt kullanıyo.
Fps de ortalama 160 civarı fsr3 ve frame gen...