Arama sonuçları: *

1. F

VİDEO/FOTOĞRAF EDİTİ İÇİN LAPTOP

Bir laptop arıyorum bu laptop genel olarak iş için video fotoğraf montajı için kullanılıcak önerileriniz nelerdir 30.000 tl civarlarında olursa güzel olur
  2. F

Tek kanal ram ne kadar fps etkiler

dediğim gibi hikayeli oyunlarda fark yok nerdeyse max 5 10 fps hatta daha az ama rekabetçi oyunlarda çok daha artıyo
  3. F

5600mhz
  4. F

sanırsam evet izlediğim videolarda 32 gb ram var ondan dolayı sordum 1770367725 peki bu fark neden olabilir videolarda 32gb ram olması fps farkını o kadar koyarmı
  5. F

Bende RX 9070 XT amd ryzen5 7500f 1x16 gb ddr5 ram falan var benimle aynı sisteme sahip performans videolarına bakıyorum, hikayeli oyunlarda çok bi fark olmuyo fakat Valorant, CS2 gibi oyunlara gelince (rekabetçi oyunlar genel olarak) benden 150 200 fps nerdeyse fazla fps alıyolar 500 600 ün...
  6. F

Arc raiders rx 9070 xt kullanım sorunu

tamam da ben bu oyunu 2k da deneyince de böyle oldu anca 4k oynamam gerekiyo böyle yapınca 4k da hiç denemedim yani ilk defa deniyorum teşekkürler yinede
  7. F

bu arada 4k ya aldım ve kullanımı vs. düzeldi fps daha stabil oldu hatta eğer düzgün biyerdeysem 200 ortalama oluyor
  8. F

amd den bir ayarla 2k ya aldım ama voltaj hala düzelmedi 110 civarına çıktı sadece 120 bazen 1767948337 benim takıldığım zaten fps tarafı değil ekran kartını düzgün kullanıp o kadar fps alsa problem olmıycak, benim taktığım ekran kartının kullanımı anormal mi değil mi. Eğer normalse bir...
  9. F

2k ya aldım ve kullanım voltajda aşırı büyük değişim olmadı fakat fps ortalama 180 190 civarı oldu, arada tabii ki 140 civarına düşüyor ama onları saymıyorum. Yani yaşadığım anormal bir durum değilse bir şikayetim yok tek korkum anormal bir durum olma ihtimali
  10. F

arc raiders'ın optimizasyonunun çok da iyi olmadığını biliyorum, o ihtimal de geldi aklıma ama işte bunu kafaya takma sebebim arkadaşımın ve benim ekran kartlarımızın aynı olmasına rağmen kullanımda bu kadar fark olması 1767917447 2k da deneyeceğim ve sonucu yazıcam tekrar buraya teşekkürler
  11. F

pc yi yeni aldığım için uzun süre işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama ram alabilirim sanırsam ve dediğim gibi Silent Hill F olsun Expedition 33 olsun onlarda gayet normal sadece online oyunlarda sorun yaratıyor genelde
  12. F

ultra ayarlarda da denedim başka ayarlarda da her seferinde sonuç aynı, sadece çimenlerin içine girince voltaj artıyo ve sonrasında tekrar azalıyor. arkadaşımda benimle aynı sistem ama ryzen 7 7800x3d var ve evet biliyorum onun işlemcisi benim işlemcimden daha güçlü ama onunla aynı ayarları...
  13. F

arc raiders da hangi ayarı denersem deniyim ekran kartını ortalama %70 civarı kullanıyo ve 90watt kullanıyo. Fps de ortalama 160 civarı fsr3 ve frame gen açıkken onlar açık olmadan 80 90 arası ayarlarım dediğim gibi ne olursa olsun fps aşırı değişmiyor 1080p oynuyorum (monitörüm 1080p)...
Geri