Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ Beyler topladığım sistemim için bi yorumunuzu alırım

Değerli yorumun için teşekkür ederim kardeşim benim çok sağ ol daha iyileri senin olsun 1774885184 Değerli yorumun için teşekkür ederim kardeşim benim çok sağ ol daha iyileri senin olsun
  2. D

Anladım teşekkür ederim kardeşim eline emeğine ilgine sağlık. 20 fps fazla için kafamızı yormayayım. İyi diyorsan benim için yeterde artar çok teşekkür ederim.
  3. D

Kardeşim sana dürüst olmak istiyorum :) aldığım sisteme bu monitörü aldım. Performans olarak iyi ise hiç sistem arayışına girmeyelim. sistemi 145kya aldım bu arada. Sence bu sistemle bir kayıbım olabilir mi ? eksi yönleri ne olur sence [H3...
  4. D

işlemciş olarak 7800xd3 mü daha iyi yoksa i9 mu ? Ya ne garip setuplar var harbiden kafayı yiyicem :D 1774880617 Söylediğim şeyde kötü bir serzeniş yok. Millet benim paramı düşünüyor allahtan yorum istedim dedim. Bu iyi bir anlamda maddi olarak beni düşündüğünü ilettim
  5. D

Senin karşında çocuk yok dostum şımarık diye konuşamazsın haddini bil. Benim orda yaptığım yorum espiri anlamında konuştum. Setupu yorumla dedim daha iyisi için yorum yap demedim. Eyvallah.. 1774880467 Kanka benim pc konusunda bilgim sıfır bu yüzden destek rica ediyorum. Bana en iyisini...
  6. D

Kardeşim çok kafam karıştı ya çok teşekkür ederim :D
  7. D

Kanka kesinlikle daha iyisiyse dediğini alırım 1774879832 Hepsi birbiriylr kordine çalışsın en iyisi olsun sorun yaşamiyim istiyorum
  8. D

önerilere açığım kardeşim neler tavsiye edersin
  9. D

Millet benim paramı düşünüyor. Setup için yorum istedik allahtan :D teşekkürler kardeşim
  10. D

mouse - mousepad - Ve klavye önerisi

Beyler şöyle sistemler aldım. Fakat 13k param kaldı :D mouse mousepad ve klavye lazım. Ağırlık olarak fps rpg oynuyorum. Öneriniz nedir acaba desteğinizi rica ederim
  11. D

Teşekkür ederim kardeşim kazıklanmış hissetmedim :D 1774878561 kanka aslında attığın setup fena değil ama bazı parçalar bende daha iyi. Pcden çok iyi anlayabilen birisi değilim. O yüzden tek tek toplamak bana külfet geliyor. Aradaki 10 20 k çok önemli değil
  12. D

Kanka toplayabilirmisin min kaça bulucaksın 1774878063 Kanka toplayabilirmisin min kaça bulucaksın?
  13. D

Çözüldü✓ 120K Bütçem Var Ne Öneririsiniz ?

hepsinden önde olsa nasıl olur :)
  14. D

Beyler 160k bütçem var. Kasa ne önerirsiniz?

160.000 TL bütçe markası olarak ne önerirsiniz ? Monitör olarak da önerilere açığım
  15. D

Kardeşlerim bana en iyisi lazım :) kesin bir fikir çıkartalım 😂😂
  16. D

Kanka şuan herşeyi yapabilirim :) bana ömürlük pc lazım monitörü sepete attım kasayla beraber almayı düşünüyorum öneri için teşekkür ederim. Tecrübelerine dayanarak bana gerçekten 5080li güzel bi pc önerirmisin
  17. D

Şu sisteme nedersiniz peki ? bütçeyi biraz arttırsam ? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u9-285k-rtx-5080-z890-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html
Geri