Değerli yorumun için teşekkür ederim kardeşim benim çok sağ ol daha iyileri senin olsun
1774885184
Değerli yorumun için teşekkür ederim kardeşim benim çok...
Sistem gayet iyi, işlemci bir üst olsa daha iyi olurmuş diyenlere aldırma bence. 7800x3d almışsın daha ne yani, ki bileşen kalitesinden ziyade piyasaya az...
Anladım teşekkür ederim kardeşim eline emeğine ilgine sağlık. 20 fps fazla için kafamızı yormayayım. İyi diyorsan benim için yeterde artar çok teşekkür ederim.
Monitörlere ben değilde tayfun hocam bakıyor ama özellikleri iyi gibi duruyor performans sorunu yaşamazsınız sadece o fiyatlara daha iyisi çıkar mevzusu...
Kusura bakma dostum ben ters anladım hayırlı olsun sistem çok kaliteli ama bu bütçeyi daha iyi değerlendirebilirdin diye düşünüyorum yinede içine sindiyse...
Kardeşim sana dürüst olmak istiyorum :) aldığım sisteme bu monitörü aldım. Performans olarak iyi ise hiç sistem arayışına girmeyelim. sistemi 145kya aldım...
işlemciş olarak 7800xd3 mü daha iyi yoksa i9 mu ? Ya ne garip setuplar var harbiden kafayı yiyicem :D
1774880617
Söylediğim şeyde kötü bir serzeniş yok...
Senin karşında çocuk yok dostum şımarık diye konuşamazsın haddini bil. Benim orda yaptığım yorum espiri anlamında konuştum. Setupu yorumla dedim daha iyisi...
Beyler şöyle sistemler aldım. Fakat 13k param kaldı :D mouse mousepad ve klavye lazım. Ağırlık olarak fps rpg oynuyorum. Öneriniz nedir acaba desteğinizi...