Değerli yorumun için teşekkür ederim kardeşim benim çok sağ ol daha iyileri senin olsun
1774885184
Değerli yorumun için teşekkür ederim kardeşim benim çok sağ ol daha iyileri senin olsun
Anladım teşekkür ederim kardeşim eline emeğine ilgine sağlık. 20 fps fazla için kafamızı yormayayım. İyi diyorsan benim için yeterde artar çok teşekkür ederim.
Kardeşim sana dürüst olmak istiyorum :) aldığım sisteme bu monitörü aldım. Performans olarak iyi ise hiç sistem arayışına girmeyelim. sistemi 145kya aldım bu arada. Sence bu sistemle bir kayıbım olabilir mi ? eksi yönleri ne olur sence
[H3...
işlemciş olarak 7800xd3 mü daha iyi yoksa i9 mu ? Ya ne garip setuplar var harbiden kafayı yiyicem :D
1774880617
Söylediğim şeyde kötü bir serzeniş yok. Millet benim paramı düşünüyor allahtan yorum istedim dedim. Bu iyi bir anlamda maddi olarak beni düşündüğünü ilettim
Senin karşında çocuk yok dostum şımarık diye konuşamazsın haddini bil. Benim orda yaptığım yorum espiri anlamında konuştum. Setupu yorumla dedim daha iyisi için yorum yap demedim. Eyvallah..
1774880467
Kanka benim pc konusunda bilgim sıfır bu yüzden destek rica ediyorum. Bana en iyisini...
Beyler şöyle sistemler aldım. Fakat 13k param kaldı :D mouse mousepad ve klavye lazım. Ağırlık olarak fps rpg oynuyorum. Öneriniz nedir acaba desteğinizi rica ederim
Teşekkür ederim kardeşim kazıklanmış hissetmedim :D
1774878561
kanka aslında attığın setup fena değil ama bazı parçalar bende daha iyi. Pcden çok iyi anlayabilen birisi değilim. O yüzden tek tek toplamak bana külfet geliyor. Aradaki 10 20 k çok önemli değil