Arama sonuçları: *

• Users: Vito_
  • Order by date
  1. Vito_

MSI VECTOR 17 Fiyatına değer mi?

Aynen, dün yaptım baya kolaydı. 5 dakikamı almadı. F3 den fabrika ayarlarını seçtim, oldu.
  2. Vito_

Buradan yapamadım, sanırım format buradan değil. Bende laptoba dahil win11 geldi, ondan biraz endişeliyim
  3. Vito_

Hocam yardım eder misiniz Laptop a format atacağım, buradan mı atmalıyım? İçinde orjinal win11 var, gitmesini istemiyorum.
  4. Vito_

Hocam, bunu sökmeyi düşünüyorum. Siz ne yaptınız?
  5. Vito_

Bunu boşver. Baksana en fazla bir kelime konusabiliyor, birde ceza almış
  6. Vito_

Peki bendeki ışık sızması fazla mı, özellikle sağ alta odaklı çektiğimde? Önceki cihazımda ışık sızması yoktu, o yuzden bu beni biraz rahatsız etti.
  7. Vito_

Aldın mi? MSI alacaksan amazondan al; yardımcı olayım, ek 5.5k indirim alırsın.(%90 olur)
  8. Vito_

Evet, şuanda hava 30°C ve fps baya arttı. Fakat şuanda 2 sorunum var. Birisi laptop masaüstünde chromede fln nadiren takılıyor ( trrrrrr eden türden), çok rahatsız etmiyor lakin böyle bir pc de olması moral bozuyor. En takıldığım nokta ki bu tamamen şans işi, ekranda ışık sızması var görselde...
  9. Vito_

Hocam laptobu 1 haftadır kullanıyorum. Fazlasıyla kaliteli ve memnunum fakat bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi. Fanı sessiz çalışıyor eğer turboya almazsam ama her oyunda 85°C u görüyor. Ayrıca ekran kartı genelde 140W çalışmıyor sıcaklıktan dolayı. bir şey diyemiyorum şuanda çünkü sıcak bir...
  10. Vito_

Mahzuru yoksa ne iş yapıyorsun?
  11. Vito_

Bende msi hakkında böyle düşünüyordum fakat bir anda herkes böyle yazmaya başlayınca, ben mi yanılıyorum diye düşünmeye başladım. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim
  12. Vito_

Farklı laptoplarda kullanmana rağmen VECTOR 17 yi öneriyorsan gerçekten beğenmişsin. Bana asus g16 önerenler, hatta VECTOR den daha iyi olduğunu söyleyenler oldu, ne düşünüyorsunuz?
  13. Vito_

Neden iki modelini de aldın
  14. Vito_

Teşekkürler
  15. Vito_

Upppp
  16. Vito_

Yazdığın için teşekkür ederim. 17 modelini aldım, linki var ztn. Kalite anlamında nasıl. Pişman olduğun noktası oldu mu ve fiyatına değdi mi sence
  17. Vito_

Upppp 1754286830 İyi bilen birisi yok mu? İade edip beklesem mi, kalsam mı
  18. Vito_

Uppppp
  19. Vito_

Bu arada ben 6 ay faizsiz taksitle aldım. Bunuda göz önünde bulundurun. Mesela Gamegaraj 6 ay taksitle, msi ile aynı fiyat oluyor
  20. Vito_

Mesela bu pc ile arasında 30k fark var. Buna gerçekten değer mi? - https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5070ti-amd-ryzen-r9-9955hx/ 1754216794 Yada bu PC - https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-5-9xl-5070ti-intel-ultra-9-275hx/
Geri