MSI VECTOR 17 Fiyatına değer mi?

Hocam öyle bir söylediniz ki, sandım aynısının 5080 lisi ile 10k fark var. Attığınız pc ile MSI ın kalitesi arasında dağlar kadar fark var. Ayrica 5070ti fazlasıyla güçlü bir ekran kartı, benim için yeterli hatta fazla olduğunu bile düşünüyorum. Fiyat farkı olmasaydı belki düşünülebilirdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vector 16hx modelini aldım. İçeriği iyi ram ve m2ssd takviyesi yaptım üzerine sadece klavye rgbleri kalitesiz kalmış.
Normalde msi ın bu segment laptoplarında Steelseries klavye bulunuyor fakat bunda yok. Açıkcası orası üzdü. Birde internette gördüğüm kadariyla klavyenin bulunduğu gövde plastikmiş; alüminyum zaten ucuz bir metal, plastik kullanmalarına şaşırdım açıkçası. Önceki msi laptopumda orası metaldi, ayrıca orta segment bir laptoptu. Metalin soğukluğu çok iyi hissettiriyor.

Son düzenleme:
Hocam öyle bir söylediniz ki, sandım aynısının 5080 lisi ile 10k fark var. Attığınız pc ile MSI ın kalitesi arasında dağlar kadar fark var. Ayrica 5070ti fazlasıyla güçlü bir ekran kartı, benim için yeterli hatta fazla olduğunu bile düşünüyorum. Fiyat farkı olmasaydı belki düşünülebilirdi.

Normalde msi ın bu segment laptoplarında Steelseries klavye bulunuyor fakat bunda yok. Açıkcası orası üzdü. Birde internette gördüğüm kadariyla klavyenin bulunduğu gövde plastikmiş; alüminyum zaten ucuz bir metal, plastik kullanmalarına şaşırdım açıkçası. Önceki msi laptopumda orası metaldi, ayrıca orta segment bir laptoptu. Metalin soğukluğu çok iyi hissettiriyor.
Omen max de gayet iyidir dağlar kadar fark yok.İslemci olarak attigim 2 linkte de 255hx yerine 275hx var ve ekran karti 5080.
5070ti için cok fazla odemissiniz.

Aynısını mayısta amerikada neweggden aldım $1500 müydü neydi (50-60k arası). G502 kablosuz mouse verdiler yanında.
Çok iyi fiyatı almışsınız, şans olmuş. Memnun musunuz? Bu fiyata değmez şunu öneririm diyor musunuz?

Hocam iyi diyorsunuz fakat bütçeyi arttırma gibi bir niyetim yok

Aynısını mayısta amerikada neweggden aldım $1500 müydü neydi (50-60k arası). G502 kablosuz mouse verdiler yanında.
Tam aynısı olduğuna emin misiniz? Çünkü çok ciddi bir indirim oluyor

Linki unutmuşum. 1dk

Gördüğüm tek eksisi, benimkinin 2, bunun 1 type-c girişi olması
Hocam yanlışım yoksa o cihazda da 2 tane type-c girişi olması lazım. Ayrıca amd işlemcili modeli 85bin civarındaydı en son ama 16 inç.

Laptop kaliteden kısılacak bir şey değil. Mesela keşke gidip adı bilinmeyen büyük ihtimalle ısınma sorunu olan X markasını alsaydın daha ucuzdu demez kimse. Eğer aklındaki düşünce bununla alakalıysa o konunun üzerine çok düşünmene gerek yok.
Ben bunu dedim bu arada. 🤣
Ama dediğim arkadaş Lenovo idepad g3'ün en kötü modelini kullanıyordu.

Sağlam bir eleştiri yapacak birisi yok mu?

Bu arada ben 6 ay faizsiz taksitle aldım. Bunuda göz önünde bulundurun. Mesela Gamegaraj 6 ay taksitle, msi ile aynı fiyat oluyor

Benim ledler kötü, steelseries yapmış. Ledi güzel olan ASUS yapmış ve daha fazla ayar sunuyor.

Upppp

İyi bilen birisi yok mu? İade edip beklesem mi, kalsam mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,048
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora