Arama sonuçları: *

• Users: tsygl
  • Order by date
  1. T

TELEFON DOKUNMATİĞİNDE ÖLÜ BÖLGE VAR

Format atmanın ne gibi bir faydası olabilir sorun yazılımsal değilse? Bir şey değiştirme olasılığı nedir?
  2. T

Son durumda anladığım kadarıyla aslında o bölge çalışmıyor değil fakat o bölgeye tıkladığımda ona göre ekranın 1 2 cm yukarısındaki bir bölgeyi algılıyor. Sorunu bu boyutta ele alırsak bir çözümü olabilir mi?
  3. T

Öğrenci olduğum için telefonumu pek kullanmıyorum. Bu yüzden ekranı o kısmını ekran dışı bırakacak şekilde küçültebileceğim bir yazılım var mı?
  4. T

Defalarca denedim malesef. :( 1590439242 Koruyucu ekrandan olabilir diyerek onu da çıkardım yine düzelmedi.
  5. T

Ben de o kısmı anlamadım. Madem o bölge bozuldu neden kalemi algılıyor da eli algılamıyor. :/
  6. T

Hayır hiçbir şekilde düşmedi. Ellerim ıslak ve nemli iken kullanmaya çalıştıktan bu sorunla karşılaşmaya başladım. Sebebi bu olabilir mi?
  7. T

Samsung Galaxy Note 5 telefonumun ekranının alt kısmının dokunmatiği çalışmamaya başladı. Telefon kalemiyle denediğim zaman tepki alıyorum ve normal bir şekilde çalışıyor fakat elle bastığımda tepki vermiyor. Bunun olmasının sebepleri nedir ve servise göndermeden düzeltmenin yolu var mı? Ayrıca...
  8. T

Python UTF-8 HATASI

Arkadaşlar dosyayı kod yerine manuel olarak VScode üzerinden açınca aynı sorunla karşılaşmadım. Normalde: echo $null >> dosyaismi.py şeklinde açıyordum sanırım onunla alakalıymış
  9. T

Python UTF-8 HATASI

Biliyorum şu anda oradan öğrenme aşamasındayım fakat yapılan her şeyi aynen uygulamama rağmen hiçbir yerde çözümünü bulamadığım bu sorunu yaşadım. python dosyaismi.py yapmak yerine sadece python komutunu kullanıp işlemleri oradan yapmak aynı sonuçları verir mi acaba?
  10. T

Python UTF-8 HATASI

Evet.
  11. T

Python UTF-8 HATASI

Evet farklı şekillerde yeni dosyalar oluşturup denedim. Diğer bilgisayarımda da Python ve VSCode kurup denedim aynı sorun oldu acaba kurulumunda bir yanlışlık yapmış olabilir miyim?
  12. T

Python UTF-8 HATASI

Dediğiniz kodları şekildeki gibi yerleştirip kaydettim fakat dosya içerisine hala kod yazamıyorum. :/
  13. T

Python UTF-8 HATASI

Dediğinizi yaptım fakat sorunum hala mevcut.
  14. T

Python UTF-8 HATASI

Dediğiniz şekliyle yapabilmişsem yine aynı hatayı aldım malesef.
  15. T

Python UTF-8 HATASI

Hiçbir kod olmamasına rağmen bu hatayı veriyor. Gerek boşken gerek sadece İngilizce karakterler kullanılmışken ve hatta sadece sayı kullanılmışken.
  16. T

Python UTF-8 HATASI

Python'da bir dosyaya ilişkin kod yazma girişiminde bulunduğumda: Şeklinde bir hata alıyorum. Türkçe karakter kullanmamama hatta hiçbir karakter kullanmamama rağmen aynı hatayı veriyor ve işleme devam edemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom