Cok fazla naked motor sevmiyorum. Cf motoya baktim ama biraz oturuş pozisyonu olsun birazda hizlanmasi cok hosuma gitmedi. Rks de Çinli al birini vur diğerine, bakalim neler olacak. Prosofi YouTube kanalinda rks yi izledim ve sanirim şans vereceğim
Az daha derken 40-50 bin tl sen bahsediyoruz. Malesef okadar bütçem yok. Olan bütçeye gore birşeyler almayi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz icin teşekkürler
Eyvallah, youtube da cok karşılaştırma yok. Aradim bulamadim. Tek silindirli olmasi biraz sıkıntı yapmis, alanlar zamanla tatmin etmiyor diye satiyorlar. Kronikleri fazla diyorlar. Forumda bir kaç konu okudum. Cf alma diyorlar
Rks çift silindir olmasi, titreşimi biraz daha azmış. Cf tek silindir ve son hiz felan daha düşük, titresimde biraz fazla kalıyormuş. Baya kararsiz kaldim. Özellikle cf nin şu krank muhabbeti korkutuyor
Kardeşim de benelli var ve memnun. Bazı sıkıntıları var, örneğin deponun orda vida gevsemesi gibi. Veya alt sakalin egzozdan erimesi gibi. 6bin km oldu kullanmaktan memnun. 120 e yakin hiz yapiyor ama sürekli oyle cani cikar. 90 100 arasi ideal. Kivrak motor ve tarzi duruşu güzel. Benelli yi...
CF 250 SR mı RKS R250 mi ? 0 olarak bayiden almayı düşünüyorum. Arada 20k kadar fark var. Cf moto daha uygun ama her birinin kendine gore sıkıntısı var. Kullanan varsa veya tavsiye verebilecek cok iyi olur. 2 model arasinda kaldim. Simdi birde RKS A250 çıkmış Kawasaki Z1000 çakması oda guzel ama...
normalde hızı düşürmüştüm, ama yayın açmak için hız arttırması yaptım. Sırf upload için, şuana kadar bir kopma yaşamadım inşallah olmaz. turk telekomu aradım hızı 75 yapıp upload 15 veremiyorlar. 75 yaparsak max 8 dediler oda düşük oluyor.
Evde türk telekom kullanıyoruz ve alt yapım 80 mbs destekliyor. 100mbs lik paketi tanımlattım ama teknik destek kopmalar olabilir dedi. İnternette biraz baktım ama daha net sonuç bulmak istiyorum. Evde modem bağlı tivibu iptv de var. bu modem değerleri ile sıkıntı yaşar mıyım ? Düzeltmem gereken...
imac monitöre yakın veya onun performansında monitör ne alabilirim. Fotoğrafçılık yaptığım için renk doygunluğunun iyi olması lazım. Fiyata takılmadan öneride bulunabilirsiniz.
Win sürümü değil AMD Ekran Kartı driver sürümü 20.4 indirmiştim ses aygıtları bile gitti. Hoparlörü felan görmedi silince suan düzeldi. O yüzden bir önceki AMD 20.2.2 sürümünü indireceğim.
bios en son sürümde kullanıyorum zaten. Aklıma gelen arkadaşım hala bu sson sürüme geçmedi bir problem yaşamıyorum diyor. Sildikten sonra sanırım bir önceki 20.2.2 sürümüne geçicem