Arama sonuçları: *

1. A

Öneri GIBIRNet Senelik Zam Geldi: 580 TL | Turk Telekom İlk 6 Ay %50 İndirim

gibirnet millenicom geçmeyimçn Türkcell Süper online veya Türk Telekom dan orijinial sağlayıcılardan hizmet alın taahhüt felan es geçin yapacak bir şey yok alt yapı sorunu var dediler 2 haftadır millenicom oylanıyor az önce iptalini gerçekleştirdim ve TTNet geldi 35 mbps lik alt yapıya 50 mbps...
  2. A

Millenicom ve kısıtlamasına karşıt ufak öneri

kimsede cevap yokmu ya öneri
  3. A

Millenicom ve kısıtlamasına karşıt ufak öneri

Windows 10 pro kullanıyorum internet bi tık yavaş olsa bile çalışıyor fakat 3389 portuna hiçbir şekilde erişemiyorum sadece millenicom interneti pc'e bağlıyken vpn'e felan da bağlanamıyorum statik ip aldım denedim yine olmuyor yani sıkıldım bunları geçici fixleyeceğim bir yöntem method varmı...
  4. A

Yardım Millenicom Valorantta hizmet kullanılamıyor hatası

kirve ben bu sorunu ttnete geçerek çözüyorum gibi görünüyor söylemişler WhatsApp ta 04.07.2025 09.00 da düzelcek ondan 3 gün öncede tarih vermişlerdi 1 haftadır düğün randevusu alır gibi tarih veriyorlar
  5. A

Öneri Şu aralar kopukluk millenicom özellikle

nerenin tineri yasin betası 😂türknette ben 1.5 gbps alıyordum 1ay önce ev değiştim internet bozuldu neyden bahsediyosun
  6. A

Yardım NetSpeed son 2 günde valoda 60 pingr çıktı yardım

siber saldırı olayları bence baya boş bi konu başka bir şey yatıyor bunun altında çünkü haberlere veyahut da başka basın mensuplarında haber yapılmadı haber yok yani siber saldırı var diye genel olarak
  7. A

Öneri GIBIRNet Senelik Zam Geldi: 580 TL | Turk Telekom İlk 6 Ay %50 İndirim

gibirnet düşünmeyin düşündürtmeyin abi gibirnet ne yav
  8. A

iptal fesh işlemini başlatacaktım ikna süreci felan filan zaten arıza kaydınız var dedi yani madem arıza var giderin modemi iade etmeden fesh ederseniz 1800 TL yansır dedi modem iade edin ondan sonra fesh edin felan filan bahsettiler 😆 ya güldürme beni millenicom ya iyili iptal ediyorum
  9. A

TTNet geçiyorum .sizde durum ne
  10. A

şu comnet meselesi ne heryerde görüyorum ekşi sözlük felan comnet V2 geliyor comnet vakası felan
  11. A

millenicom olsun net speed olsun şu an genel olarak bazı illerde bir sıkıntılar görünüyor yok altyapı sorunları yok siber saldırı yani orman yangınları olabiliyor hepimizi geçmiş olsun fakat bunun internetle alakası ne kısıtlamalar ne madem yangınlardan ötürü İnternet kısıtlayacaksınız neden...
Geri