Yardım Millenicom Valorantta hizmet kullanılamıyor hatası

ozemheri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,385
arkadaşlar günlerdir valorant giremiyorum millenicomda sıkıntı var aynı sıkıntıyı yaşayan veya çözebilen arkadaşlar varmı ?

Ekler

• hizmet kullanılamıyor hatası.webp
    hizmet kullanılamıyor hatası.webp
    136.3 KB · Hit: 44
arkadaşlar günlerdir valorant giremiyorum millenicomda sıkıntı var aynı sıkıntıyı yaşayan veya çözebilen arkadaşlar varmı ?
kanka internet kötü sıralar benimde millenecom yani çözümü yok millenecomun çözmesi lazım genel olarak internet hatları sıkıntılı

kanka internet kötü sıralar benimde millenecom yani çözümü yok millenecomun çözmesi lazım genel olarak internet hatları sıkıntılı
Uzun yıllardır millenicom kullanıyorum ilk defa sorun yaşıyorum ama Türknete geçmeyi düşünüyorum artık bıktırdı günlerdir

Uzun yıllardır millenicom kullanıyorum ilk defa sorun yaşıyorum ama Türknete geçmeyi düşünüyorum artık bıktırdı günlerdir
kanka bende uzun süreli sözleşme yaptıgım için uyguna geliyor ama sözleşme bitince geçmeyi düşünebilirim türknetten millencoma geçiş yapmıştım türknette böyle sorunlar olmuyor gönül rahatlıgı ile geçiş yapabilirsin

Youtube girip bi müzik açmak için bile 2 dakika harcadım. Millenicom pişmanlıktır. Arıza oluştu Türktelekom ekibi portumu daha düşük porta geçirip üstüne 550TL yansıttılar. Millenicom da babasıymış gibi onları savunuyor. Port arızalarında ücret yansıtamazlar ama gel gör ki Millenicom...

kirve ben bu sorunu ttnete geçerek çözüyorum gibi görünüyor söylemişler WhatsApp ta 04.07.2025 09.00 da düzelcek ondan 3 gün öncede tarih vermişlerdi 1 haftadır düğün randevusu alır gibi tarih veriyorlar

kirve ben bu sorunu ttnete geçerek çözüyorum gibi görünüyor söylemişler WhatsApp ta 04.07.2025 09.00 da düzelcek ondan 3 gün öncede tarih vermişlerdi 1 haftadır düğün randevusu alır gibi tarih veriyorlar
ben az once denedım valoranta girebildim şuan ilerleyen saatlerde yine aynısı olurmu bilemiyorum.

Geri