Millenicom çöktü mü?

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar 10dk önce aylardır kesilmeyen internetim kesildi, şimdi millenicom online işlemlere girmek istediğimde sms gelmiyor ve giriş yapamıyorum. Aynı sorunh yaşayan başkaları var mı? Durumla ilgili bilgisi olanlar aydınlatırsa çok iyi olur, herkese iyi forumlar.

Ek: bireysel müşteri hattaını aradım ve sabah 6'da bağlantı sorunu düzelecek dedi. İnternet kesiltisi giderildi fakat hala online işlemler giriş sms'i gelmiyor ve bireysel müşteri hattında bununla ilgili bir menüye yönlendirmiyor.

Son düzenleme:
Faturayı ödemeyi unutmuş olabilirsiniz. Ödeme yaptıysanız genelde 10 dakikaya gelir.

Bazen çok nadir modem kaynaklı sorun oluyor. Kapatıp açın düzelir.

Gün içinde biz de de gitti. Modem kapatıp açtım düzeldi.

Vodafone ev interneti de gidik. Müşteri hizmetlerini aradım türk telekom altyapısı genel sorun var dedi. İstanbul ankara izmir vs her şehirde internet gidip geliyor dedi. Ben kayserideyim bende de yok net

istanbulda çöktü evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi geldi şansa

Vodafone ev interneti de gidik. Müşteri hizmetlerini aradım türk telekom altyapısı genel sorun var dedi. İstanbul ankara izmir vs her şehirde internet gidip geliyor dedi. Ben kayserideyim bende de yok net
turk telekom tekirdag altyapisi sorunsuz su anlik.

Faturayı ödemeyi unutmuş olabilirsiniz. Ödeme yaptıysanız genelde 10 dakikaya gelir.

Bazen çok nadir modem kaynaklı sorun oluyor. Kapatıp açın düzelir.

Gün içinde biz de de gitti. Modem kapatıp açtım düzeldi.
faturalarımı düzenli ödüyorum, bireysel müşteri destek hattını aradım ve sabah 6'da düzeleceğini söylediler ve öyle de oldu fakat hala online işlemler girişi için sms kodu gelmiyor. millenicom'u aradığımda da bununla ilgili bir menüye aktarılamıyorum.

faturalarımı düzenli ödüyorum, bireysel müşteri destek hattını aradım ve sabah 6'da düzeleceğini söylediler ve öyle de oldu fakat hala online işlemler girişi için sms kodu gelmiyor. millenicom'u aradığımda da bununla ilgili bir menüye aktarılamıyorum.
Hocam millenicom genelde 02:00 - 06:00 arası altyapı çalışması yapıyor. Yapacakları zaman mesaj gönderiyorlar. O sırada kesintiler olabilir. Farklı sebebi de olabilir tabii ki.

Geri