Chronoss

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Chronoss
      Chronoss, Yardım 2 2.5k arası gpu onerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      biraz daha üstüne katabilirseniz 1660 super alabilirsiniz. ama yine de sizin bütçenize uygun hemen çok hızlı baktım ama bunları buldum...
    • Chronoss
      Chronoss, İtopya para iademi alamadım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam şikayetvara girince kalbim durcak seviyeye geliyo biliyonmu ondan bu 10 iş günü muhabbetine çok güvenemiyom :D ama beklemekten başka çare yok gibi şu...
    • Chronoss
      bende biliyorum 47bin tl ile zengin olmayacaklarını zaten sorun burda itopyanın "çakallık" yapıp yapmaması değil. sorun müşteri memnuniyetsizliği. zamanında...
    • Chronoss
      aynı fikirdeyim bende bunu düşünüyordum zaten bi kaç gün daha bekleyeceğim o 14 gün iş gününün dolmasını bekleyeceğim yine para gelmezse tüketici haklarına...
    • Chronoss
      Chronoss, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde İtopya para iademi alamadım başlıklı bir konu açtı.
      geçtiğimiz cuma günü itopyada aldığım sistemi hazırlık aşamasındayken daha kargoya vermeden iptal ettim. iptal talebi geçtiğimiz pazartesi onaylandı ve bana...
    • Chronoss
      Chronoss, Günümüzde RTX 4060 Ti Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      500gb ssd olmaz abim ya. bi rdr bi cs bi gta indirdiğimde bi de oyun geliştirmeyle uğraşıyorum ue5 indirdiğimde alan falan kalmıyo zaten. aklıma gelen ilk 4...
    • Chronoss
      galiba bu sistemi alıcam [H3 id='INTEL+Core+i5+14400F+2.5GHz+20MB+nbellek+10+ekirdek+1700+10nm+Tray+lemci']INTEL Core i5 14400F 2.5GHz 20MB Önbellek 10...
    • Chronoss
      bütçe 47 iki üç dakikanızı ayırıp sistem toplayabilirseniz ve atarsanız çok iyi olur. özellikle 1tb ssd 16gb ram ve düzgün bir psu olmasına dikkat edin...
    • Chronoss
      onun yerine 5 5600 alsam? en ucuz 9060xt li sistem bu. normalde fiyatı 38 ama ssd ve kasa değişikliği yapınca fiyatı uçuyor
      • 1777909394104.webp
    • Chronoss
      Chronoss, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Günümüzde RTX 4060 Ti Alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      Dostlar selamlar itopyada yeni bir sistem topluyorum ekran kartı 4060 ti ssd 1tb lexar 7000mb okuma 6000mb yazma anakart msi b550m pro-vdh 4400mhz ddr4 am4...
    • Chronoss
      Chronoss, Yeni PC Alacağım Sizce Hangisini Alayım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      3 yıldır hatta 4 yıl oldu galiba bu sistemi kullanıyorum. artık psu fln da sıkıntı çıkartmaya başladı bi çok parça artık eskidi ondan sıfır yeni pc...
    • Chronoss
      Chronoss, Yeni PC Alacağım Sizce Hangisini Alayım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bunu bi kenara yazdım başka sistemlere de bakıyorum bir yandan teşekkür ederim tavsiyen için <3
    • Chronoss
      bu nasıl peki [H3 id='INTEL+Core+i5+12600Kf']INTEL Core i5 12600Kf[/H3] [H3 id='ASUS+Dual+GeForce+RTX+5060+Ti+Oc1TB+Kioxia+SSDGSKILL+2X8+16GB+RAM']ASUS Dual...
    • Chronoss
      1660 Super i312100f sistem kullanıyorum çok uzun süredir artık yeni sisteme geçiş yapacağım hatta geçte kaldım itopyada bulduğum bi kaç sistem var ilki ASUS...
    • Chronoss
      Dostlar geçen indirimle eu4 aldım 3 dolara baya da sardı oyun sonra bi baktım bende dlc ler varmış hemde bir sürü varmış steamda kütüphanemde gözüken...
      • 1774237996458.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,781
Üyeler
195,153
Son üye
Ahmetysl