biraz daha üstüne katabilirseniz 1660 super alabilirsiniz.
ama yine de sizin bütçenize uygun hemen çok hızlı baktım ama bunları buldum.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-geforce-gtx-1060-3gb-ventus-2x-1315244335/detay...
hocam şikayetvara girince kalbim durcak seviyeye geliyo biliyonmu ondan bu 10 iş günü muhabbetine çok güvenemiyom :D ama beklemekten başka çare yok gibi şu an. zaten 10 değil 14 günü geçerse ve hala gelmezse artık yolum thh'ye
bende biliyorum 47bin tl ile zengin olmayacaklarını zaten sorun burda itopyanın "çakallık" yapıp yapmaması değil. sorun müşteri memnuniyetsizliği. zamanında itopyadan bi iki ürün almıştım ve sorun olmamıştı zaten alırken sorun olmaz hiç bir yerde asıl böyle iptal iade süreçlerinde can sıkmaya...
aynı fikirdeyim bende bunu düşünüyordum zaten bi kaç gün daha bekleyeceğim o 14 gün iş gününün dolmasını bekleyeceğim yine para gelmezse tüketici haklarına baş vuracağım
geçtiğimiz cuma günü itopyada aldığım sistemi hazırlık aşamasındayken daha kargoya vermeden iptal ettim. iptal talebi geçtiğimiz pazartesi onaylandı ve bana 3 gün içerisinde bu iadenin parasının geleceği söylendi. sonra 3 gün geçti fakat hiç bir para gelmedi. biz de itopya müşteri hizmetlerini...
500gb ssd olmaz abim ya. bi rdr bi cs bi gta indirdiğimde bi de oyun geliştirmeyle uğraşıyorum ue5 indirdiğimde alan falan kalmıyo zaten. aklıma gelen ilk 4 şeyi saydım bi de daha indirilcek başka şeylerde var. psu konusunda sana hak veriyorum bu arada ama şu an ki sistemimden önce ki...
bütçe 47 iki üç dakikanızı ayırıp sistem toplayabilirseniz ve atarsanız çok iyi olur.
özellikle 1tb ssd 16gb ram ve düzgün bir psu olmasına dikkat edin bende aynanda bakıyorum sistem şu anda.
teşekkür ederim.
3 yıldır hatta 4 yıl oldu galiba bu sistemi kullanıyorum. artık psu fln da sıkıntı çıkartmaya başladı bi çok parça artık eskidi ondan sıfır yeni pc alıyorum. zaten yeni pc aldıktan sonra eski sistemi direk satcam
1660 Super
i312100f sistem kullanıyorum çok uzun süredir
artık yeni sisteme geçiş yapacağım
hatta geçte kaldım
itopyada bulduğum bi kaç sistem var
ilki
ASUS RTX 5050 8GB
AMD Ryzen 7 5700X
GSKILL 2X 8GB RAM
KIOXIA 1TB SSD
Fiyat : 43.981,14 TL
ikinci sistem: